Sintonia Alfa – El fenomen paranormal

2 12 2012
.
.
  • Extracte: «… Així tenim fenòmens parapsíquics, com la percepció extrasensorial, que es manifesta en la telepatia, la hipnosi o la clarividència. Fenòmens parafísics, com ara la telequinesi, la psicoquinesi, el poltergeist, la psicofotografia, la parafonia i la psicofonia. Fenòmens parabiològics, com ara l’estigmatització, l’aura, els efectes dels maleficis, les malalties psicosomàtiques, l’acció dels curadors paranormals, els cirurgians psíquics i les medicines paral•leles. I també, les experiències extracorpòries, la possibilitat de supervivència després de la mort, etc etc etc…»
  • Convidats: Josep Maria Casas-Huguet
  • Data emissió: 30/04/1989, 24:00-02:00
  • Cintateca: J.R.

.
Més informació…
.

CONVIDATS

J. M. Casas-Huguet

» Advocat; expresident del Centre d’Estudis Interplanetaris (CEI) de Barcelona; representant a Espanya d’aquell ideal d’una humanitat supranacional que encarnen els ciutadans del món; director del Departament d’Estudis i Investigació de la Societat Espanyola d’Investigacions Científiques del Fenomen Paranormal; destacat estudiós del fenomen OVNI i de la fenomenologia paranormal. (Font: SA, 1989)

.


Accions

Information

3 responses

3 12 2012
FELIX MARTI

moltes gràcies per compartir totes aquestes grabacions. A mi personalment se’m fan imprescindibles. Gràcies als que feu possible tot això.

4 12 2012
sergi

Quina agradable sorpresa. Ja pensava que havíeu exhaurit tot el material, però veig que la cosa continua en marxa!!

Moltes gràcies!!

15 12 2012
Uri Badalona

Interesentissim programa aquest amb J.M.Casas Huguet.
Personalment i crec que parlo per tots els que seguim el treball de l’Andreas i tot aquest Món dels misteris en general m’agraderia que no sexhaurissin mai aquests magnífics programas de Sintonia Alfa.
Moltes Gràcies.un saludu i bon nadal a tothom 😉

Deixa un comentari