Sintonia Alfa – Els centres de la tradició i les ciutats de l’interior de la Terra

29 09 2012
.
.
  • Extracto: «… Después de visitar los numerosos ashrams de las principales sectas indias para aprender sobre los enigmas de la religión, me interné en el Tíbet a través del prohibido Reino de Mustang con la intención de peregrinar al sagrado Monte Kailas, pero fui capturado por las autoridades chinas y deportado a Nepal. De regreso en la India realicé varios trekkings por el Himalaya, cruzando todo Zanskar a pie, en solitario, sin comida, durmiendo en monasterios budistas remotos cuyos monjes me ayudaron, como Phuktal Gonpa. Y conviví una temporada con los gurús en las cuevas a orillas del Ganges…»
  • Invitados: Jorge Sánchez
  • Fecha emisión: 19/01/1992, 24:00-02:00
  • Cintateca: Manel, Joaquim

.

Más información…
.

INVITADOS

Jorge Sánchez

» Nació en 1954 en Hospitalet de Llobregat (Barcelona); a los 13 años se fugó de su casa por primera vez acabando en El Aaiún (Sahara); desde entonces solo vive para viajar y viajar, esta pasión le ha llevado a recorrer un centenar de países de los cinco continentes; le atrae todo lo que es misterioso y prohibido de las distintas culturas, tratando siempre de integrarse con sus gentes; esto le ha impulsado a aprender los idiomas ruso, japonés y chino mandarín; autor de varios libros. (Fuente: SA, 1990)

.

FUENTES DE REFERENCIA

LIBRO

Título: Mi viaje al Sur de Asia

Autor: Jorge Sánchez

Editorial: Plaza & Janes Editores S. A.

Colección: SABER MAS

Fecha de publicación: 1990

.


Accions

Information

7 responses

29 09 2012
iU

Quina alegria sentir un cop més el duet Andreas-Joge Sanchez. La seva web: http://www.jorgesanchez.es
Va ser entrevistat l’any passat per n’Andreu Buenaf. i a Youtube hi han unes quantes entrevistes a aquest singular viatger. No un perdeu visitar el seu site; un d’aquells fets amb carinyu, moltíssim.

Salut!!!!

30 09 2012
LA VEDAD VERDADERA

EN UN AUDIO DE COLIN BLOY AY UN RECORTE CUANDO ¨¨HABLA¨¨DE LA ATLANTIDA Y SUS DESCENDIENTES LA RAZA BLANCA Y LO RECORTAN SON UNOS MANIPULADORES

5 10 2012
Moisès

No recordo ara quin àudio es i tampoc recordo el lloc que l’Andre Malby si parla de blancs de fisonomia racial nòrdica (cabell ros amb ulls clars) i que parlaven un antic alemany. Sobre que si retallen fragments, no se, pensa que son cintes antigues i ja fan molt de rescatar-les, moltes de les cintes no estaran amb l’estat que voldrien, a cops es te de fer un tallar per sentir el greeeeeeeeeeeeeeeeennnn de la cinta de la bobina quan esta feta caldo doblada o pel pas del temps. Per manipular com ja sabràs, sol et cal enxufar la televisió i sentir el telediarrera cada 3 hores (no t’escapis) per adoctrinar a la gran massa d’ovelles, amb la veritat que et venen i volen que sàpigues. Andreas anava contra tot això. coses ara que estan al orde del dia i que sembles d’avui com els Bilderbergs, Trilarelistes, CFR, i diferents loobys i societats secretes que desde la ombra mouen el fil emparats sota la falsa democràcia del bipoli vermell/blau on solament podem elegir la salsa amb la qual serem cuinats, ja que els que cuinen sempre son els mateixos, el capital. D’això ja en parlaven als programes del Andreas, aixi com també dels objectius del Nou Ordre Mundial. Els temps amic Andreas siguis on siguis, cada dia t’està donant mes la raó. Salutacions a tots els seguidors del Andreas i companyia.

6 02 2016
Jordi Orriols Luque

🙂
Gràcies

4 10 2012
UriBadalona

Interesantíssim programa aquest amb Jorge Sanchez,
Gràcies un cop més! 😉

23 10 2014
joan-marc

Gran gran programa,gràcies per existir Andrés.

6 02 2016
Jordi Orriols Luque

Gran persona i professional l’Andreas Faber-Kaiser

Deixa un comentari