Sintonia Alfa – Repàs actualitzat a la investigació OVNI

10 02 2013
.

  • Extracte: «És el dos de juliol de l’any 1947. Som a Nou Mèxic. Durant una forta tempesta elèctrica un objecte volador no identificat s’estavella als terrenys d’un ranxo no gaire lluny de la localitat de Roswell. Cinc dies després efectius de la base aèria que hi ha aprop van al ranxo de la família Brazel per recuperar els fragments de la nau sinistrada. No solament els fragments de la nau sinó que sembla que també els cadàvers dels seus quatre ocupants. Un espès silenci governamental va caure ràpidament sobre l’incident, que els militars van tractar infructuosament de desmentir, argumentant que es tractava d’un globus sonda.»
  • Convidats: Josep Guijarro, Javier Sierra
  • Data emissió: 24/05/1992 24:00-02:00
  • Cintateca: Manel, Joaquim

.

Més informació…
.

CONVIDATS

Josep Guijarro

» És un dels investigadors més incisius del fenomen OVNI que tenim a Catalunya; actualment dirigeix i presenta a Televisió de Terrassa l’espai “Al filo de la realidad”.  (Font: SA, 1992)

Javier Sierra

» És l’ufòleg i investigador de camp més actiu de l’última generació espanyola; actualment és col•laborador de la revista Más Allá de la Ciencia i coordinador de la nova col•lecció de fascicles Más Allá de los OVNIs.  (Font: SA, 1992)

.


Accions

Informació

5 responses

11 02 2013
FELIX MARTI

Gran programa, m’ha encantat. El dia 2 de febrer a la nit és la primera vegada que he vist un objecte no identificat. La meva dona i jo estavem passejant per la platja de Poble Nou, era de nit, sobre les 22.00 hs. Al mirar al cel estavellat ens vam sorprendre en veure una gran esfera de color vermell, ens van quedar amb la boca oberta, flotaba !!. Li vaig dir a la meva dona que tragués el móbil per fer una fotografia, però quan es va posar la mà en el bosso la llum es va apagar, va desaparèixer!! No vam veure res més, va ser al·lucinant. L’esfera es trobava a una gran alsada i la llum era bastant lluminosa, era molt fàcil veure-la. En la meva vida he presenciat alguna cosa així

12 02 2013
Pedro

Hola a todos, excelente programa y si por casualidad alguien de Catalunya radio llega a leer este mensaje, me gustaria que tuvieran en consideración a Josep Guijarro como posible presentador para realizar un programa sobre estos temas en su emisora. Personalmente me parece el investigador más serio de su generación.

13 02 2013
Juan Antonio

De acuerdo con Pedro. Sería una estupenda iniciativa que Josep Guijarro, a pesar del vacío dejado por Andreas y del tiempo transcurrido -que no es poco- pudiera tomar el testigo de aquél. Tampoco hallo investigador mejor cualificado que él, con la suficiente profesionalidad y dignidad como para llenar, de alguna manera, aquel vacío. Afirmo esto no por autoridad en el tema (me quedé en aficionado y así llevo toda mi vida -y paso de los cuarenta-), sino por veterano en la sombra de todo este mundillo paranormal, ufológico y esotérico desde mediados de la década de los ochenta. Ahí es nada.

Salutacions.

28 03 2013
Uri Badalona

Bona nit a tothom!
Magnífic programa aquest amb Guijarro i Sierra.
Estic totalment dacord amb tu Pedro,pero com diu en Juan Antonio el buit deixat per l’Andreas es enorme i insustituible ,mai hi haurà un altre Andreas Faber Kaiser…

Us deixo un link d’un documental en francès que vai trobar on apareix l’Andreas,l’Andre Malby i l’Antoni Ribera parlan sobre el tema ovni:

Per cert,el dia 10 d’abril farà 3 anys de l’homentage que li van fer a l’Andreas (en el seu antic col:legit on ell estudiava ) i en el que vaig tenir la gran sort de poder asistir-hi.

29 03 2013
Uri Badalona

Perdoneu l’error,l’ homenatge de l’ Andreas va ser el dimarts 13 d’abril del 2010,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: