Disponible el primer número de la revista Mundo Desconocido

26 07 2011

Nos alegra comunicar que acaba de ser publicado en el sitio oficial de Andreas Faber-Kaiser, en versión digital, el primer número de la revista Mundo Desconocido. Recordar que Mundo Desconocido apareció en junio de 1976, como revista independiente concebida y dirigida por AFK []

.

.


Accions

Information

20 responses

27 07 2011
iU

WOW això sí que mola! Tinc uns quants que em va consegui un amic a l’antic mercat de llibres vells de Sant Antoni i to ti el temps que tenen aquests reportatges, fa gràcia comprovar que segueixen essent igua d’actuals… vaia, que res no ha canviat desde llavors. Els articles que apareixen a les revistes actuals son simples refregits que els han amanit amb fotos en color…

Felicitats de nou als masters del WAV.. i del scanner en aquest cas ;-)))

27 07 2011
Uri Badalona

He estat buscan durant + de temps x internet la colecció completa de MUNDO DESCONOCIDO en format digital i no le conseguit trobar ,mìmagino q com jo molts d’altres els a pasat el mateix,ara x fi gracies a vosaltres podem gaudir i disfrutar aquest estiu de una part molt important de l’obra de l’Andreas,no tink paraules suficients x agrair-vos a tots els q feu posible la Web aquest edició digital.Gràcies!
PD:increible la foto de Erich Van Daniken al costat de l’Andreas.

28 07 2011
Juan Antonio

No he pogut evitar-ho: se me han possat els pels de punta. Jo ja ho sabia, però heus ací la demostració: des de fa molts anys, qualsevol revista especialitzada en temes paranormals es queda a mig fer -per dir algo- si la comparem amb MD. Llàstima que fóra tan jove a mitjan 70…

Si tinguérem el privilegi de poder tenir tots els números, seria la consecució d’un somni llargament perseguit.

Moltes gràcies als quals han materialitzat la primera baula d’aquest somni.

29 07 2011
Josep

Muchísimas gracias por subir ¡ por fin ! Mundo Desconocido y ponerlo al alcance de todos. En cuanto vi el nº 1, fui a la óptica a encargar unas nuevas gafas, y pienso amortizarlas leyendo la mejor (y todavía más actual) revista del tema.
Quiero destacar un fenómeno sobre la obra de Andreas: mientras no se reedite, muchos desaprensivos han aprovechado para plagiarla, copiar sus fotos como propias… Basta con leer “Las Nubes del engaño” y “Fuera de Control” para ver que los han usado como cantera de la que extraer materiales. Prácticamente todas sus fotos y muchos de sus temas nos “suenan” de otros libros y revistas que no citan su origen.
Naturalmente, lo mísmo habrán hecho con Mundo Desconocido, confiando en que no se iba a reeditar. Si la vais subiendo a la red, además del placer de leerla, tendremos el de ver como todos los que plagiaron fotos y artículos se quedan con el c… al aire.
Por curiosidad: ¿dónde estábamos y qué hacíamos en Junio del 76? Personalmente lo recuerdo porque es cuando conocí a la que ahora es mi mujer. Tantos años, y Mundo desconocido sigue tan actual, como recién salido de la imprenta.
Gracias una vez más. Voy a seguir con la revista, ahora ando por el artículo de Alejandro Vignati y sus “Cremaciones Espontáneas”…

2 08 2011
Àngel

És increïble veure com en aquell moment el que interessava era el contingut i no tan l´estètica. Es podien permetre fer articles de 8 o 10 pàgines amb poques fotos o dibuixos…
Fantàstica feina.

3 08 2011
FELIX

tengo la enorme suerte de tener todos los números editados. Con el paso del tiempo he adquirido más números y los tengo en la sala de espera de mi herbolario para las personas que se acercan tengan la oportunidad de leer esta increible revista. Ahora tengo 49 años, de joven recuerdo que no podía comprarmela porque 100 pesetas de aquella época para un joven era mucho dinero. Pero al final he conseguido reunir toda la colección. Un “10” para todo el trabajo de Andreas, y un “10” para vosotros que nos ayudais a conocerlo mejor.

4 08 2011
Joan Fontes

Felix, jo també tinc tota la col·lecció i em va costar sis anys aconseguir-la, des de llibreries de segona mà de València fins les parades de Sant Antoni. Són extraordinàries les edicions sobre El necroomicon, la vida de Nicolas Roerich i la reunió que va fer l’ Ancient Astronauty. Em volia fer suscriptor d’Orbita Mundo Desconocido, però no li van deixar.
Ara que fa dos anys que empro regularment internet, veig les possibilitats que tindria l’Andreas de difondre el que sabia. La gent de Sudamèrica té bons investigadors i temes com el psi Ops de la guerra de Vietnam o les possibilitats dels webs cam amb el cas de la base Neumayer ens arriba regularment. Ell ens va recollir deixar la porta i ara nosaltres podem travessar-la.
Salut.

4 08 2011
aitor

ha sigut una gran ideia posar en format digital MD el seu primer numero…teniu pensada posar-la tota la col·lecció en digital?…

8 08 2011
Pau Tristany

La decisió està en mans d’en Sergi Faber. Des d’aquí el que podem fer és animar-lo i recolzar-lo tot el que puguem perquè això esdevingui possible…

10 08 2011
aitor

si el Sergi donasi el seu permis per publicar MD en format digital…tothom podria veure les croniques i les imatges d’una epoca,on gracies a Andreas van descobrir els lectors,a uns autors que investigaven uns misteris que la ciencia no podia o no volia donar unes explicacions que podiem fer derribar els seus dogmes oficials.
MD va ser un petit oasis de honestitat amb els fets i de paraules de colors vius al respecte dels mateixos,enmig d’un desert de gran intolerancia i de fuscor de coneixement,amb els enigmes que se publicaven a la revista.
pero la llibertat i anar pel seu compte no va agradar gaire als poderosos que van posar totes les trabes per tapar a Andreas i la seua publicacio per tots els seus mitjans dolents possibles.
Anys despres de l’ultim numero de MD publicat a l’any 1982,forzat per la mort del seu amic Alejandro Vignati.
Andreas va fer un intent per resucitar MD amb la ajuda de Enrique de Vicente i altres grnas amics seus…no gaire temps despres de sortir “mas alla de la ciencia” i altres.
pero els poderosos se van esforçar al maxim en que aixo no fosi arribar a bon port…
Ahora mateix trobar a qualsevol lloc d’espanya un ejemplar de MD es bastant complicat pels noves generacions de persones amb l’esperit obert i ganes de buscar noves repostes a les velles preguntes que tothom s’ha fet alguna vegada.
Aquesta potser una ocassio unica i d’or per donar a coneixer amb una mirada a una epoca que ha fet historia al passat segle 20,i unes persones que van tenir la humiltat i le coratje per dudar de tot i el que es mes valuos,fer-nos dudar a nosaltres mateixos del que ens envolta,sense censura i amb una llibertat d’esperit mai vista allehores a espanya.

6 08 2011
Juere

Gracias señor !
Ojalá pongan todos los números.

7 08 2011
Moises

Gràcies!

8 08 2011
abejaruco

Mención de Andreas al gran Ismael Medina Cruz…….

10 08 2011
Lluis Arques

Enhorabona per la iniciativa, ja que és molt important per als que seguim els treballs del Andreas. Jo, com a seguidor de l’obra del Andreas només vaig poder aconseguir 15 números, que guardo amb molt d’afecte.
Tant els llibres, com els programes de ràdio o la revista Mundo Desconocido, demostren que malgrat el pas del temps, encara hi ha gent a qui li interessen les seves investigacions per la seva serietat i professionalitat. Cal dir-ho ben clar, Andreas va ser el primer a parlar de molts temes dels que ara parla tothom i en una època difícil, quan la llibertat en aquest país era escassa.
Si llegiu els articles de MD, us adonareu que gairebé tots els temes estan encara vigents i que poques coses a nivell de recerca han canviat en aquests anys.
Avui en dia, persones com Teresa Forcades o Màxim Sandin, per posar un exemple, ens parlen dels pocs escrúpols de les farmacèutiques o de conspiracions dels grups eugenistes,
i la gent es comença a plantejar aquests temes de debò. Nosaltres, els seguidors d’Andreas, ja fa 20 anys que som conscients de la manipulació a què estem sotmesos per part de governs i multinacionals.
Gràcies Andreas, per obrir-nos els ulls i lluitar a favor de la veritat.

18 08 2011
Julien

Gracies a la crida d’aquest blog genial, i ja que persones com el Fèlix i el Joan disposen de la col·lecció complerta de MD, bé podríem/podríen organitzar l’escannejat de tots els números de MD. És una idea. Moltes felicitats i motes gràcies pels vostres esforços de recuperar la memòria i llegat de l’Andreas!

18 08 2011
Diego

A todos nos gustaría disponer de todos los números de mundo desconocido pero es evidente que Andreas estaría muy feliz si sus hijos pudieran disponer de un beneficio económico de este gran trabajo que fue mundo desconocido. Por esto, pido que dejemos que los hijos de Andreas decidan cual es el mejor uso que pueden hacer de mundo desconocido. Personalmente me encantaría poder comprar algún día la colección completa en papel, lo que podría ser una reedición para coleccionistas pero repito y como homenaje a Andreas que sus hijos decidan lo que es mejor para ellos.
Un saludo a todos.
Diego

6 09 2011
Celia

Simplement GRÀCIES al Sergi, al Pau i més encara L’ANDrEAS!
Celia

23 09 2011
Moisés Garrido

Quienes tenemos la inmensa fortuna de poseer todos los números de MD sabemos que conservamos un tesoro de incalculable valor cultural. Es una colección excepcional. AFK la dirigió magistralmente y siempre le agradeceremos su enorme aportación al mundo del misterio. La idea de digitalizar y colgar en internet los ejemplares de MD es genial. Felicidades a los responsables de esta iniciativa.

Un saludo,

Moisés Garrido

17 12 2018
antonio ana gonzalez

Solo subrayar todo lo anterior para no hacerme muy extenso en palabras
yo tambien tengo la coleccion completa y esta a disposicion de quien ha empezado a digitalizarla por si precisa de algun numero para seguir con este fabuloso proyecto

26 10 2019
oscar rodriguez

Hola.

He comenzado a coleccionar los números en papel de Mundo desconocido.

Me gustaría saber de cuantos números se componen en total. Ahora dispongo de unos 20 pero desconozco en que número se dejó de publicar.

Gracias.

Oscar

Deixa un comentari