Sintonia Alfa – MAJESTIC-12

31 07 2009
.

.
  • Extracte: «… Fa poc, els ufòlegs nord-americans han sabut que existeix un document firmat pel primer director de l’Agència Central d’Intel•ligència (CIA), l’almirall Roscoe Hillenkoetter, i datat el 18 de novembre de 1952. Portava el segell de TOP SECRET. Indicava que es tractava d’una informació essencial per la seguretat nacional i que era una còpia única “solsament pels ulls”, una expressió que significa que no se’n fan còpies. El títol del document era MAJESTIC-12. Aquest document parla d’una operació d’investigació del màxim secret, responsable únicament i directa al davant del president d’Estats Units. Les seves activitats es fan sota el control de l’equip Majestic-12 que es va establir per una ordre especial classificada del president Truman al 24 de setembre de 1947 i recomanada pel doctor Vannevar Bush i el secretari James Forrestal…»
  • Convidats: Antoni Ribera, Joan Plana
  • Data emissió: 13/11/1988, 24:00-02:00
  • Cintateca: Miquel Rof / Carles Mateu, Joaquim

.

Més informació…
.

CONVIDATS

Antoni Ribera (†)

» Fundador del Centre d’Estudis Interplanetaris (CEI) de Barcelona; fundador del Centre de Recerques i Investigacions Submarines (CRIS); autor reconegut sobre temes ufològics tan a Catalunya com a Espanya i a nivell internacional. (Font: SA, 1988)

.

Joan Plana

» Directiu del Centre d’Estudis Interplanetaris (CEI) de Barcelona; ufòleg especialitzat en qüestions governamentals i oficials relatives al fenomen OVNI. (Font: SA, 1988)

.

FONTS DE REFERÈNCIA

ARTICLE

Títol: EL INVASOR ANÓNIMO

Autor: Andreas Faber-Kaiser

Data de publicació: 1980

Font: Web AFK

INFORME

Títol: MAJESTIC-12

Autor: FBI

Data de desclassificació: 1991

Font: Web FBI

.


Accions

Informació

11 responses

2 08 2009
Pau Tristany

Fent un exercici de síntesi, Majestic-12 seria suposadament el nom en clau d’un comitè secret creat el 1947 sota la presidència de Truman amb l’objectiu d’investigar l’incident OVNI de Roswell. Tot això sortí a la llum pública l’any 1982 quan l’ufòleg Jamie Shandera va rebre anònimament un rotlle de pel·licula amb una sèrie de documents microfilmats sobre MJ-12.

En quant a l’informe “The Matrix” dir que es tracta d’un voluminós recull de controvertits documents i retalls de premsa, publicat per Valdamar Valerian l’any 1988, en el que es parla de presumptes Entitats Biològiques Extraterrestres (EBEs) que haurien estat pactant des de l’any 1969 amb el govern d’Estats Units el poder segrestar humans a canvi de tecnologia alienígena.

Segons molts investigadors (en alguna ocasió crec recordar que AFK també es va manifestar en aquest sentit), tant MJ-12 com “The Matrix” podrien obeir a una maniobra d’intoxicació per desviar l’atenció dels investigadors respecte els casos més compromesos i alhora desprestigiar el fenomen OVNI davant l’opinió pública…

—————–

Adjunto per qui el vulgui fullejar l’informe realitzat i desclassificat l’any 1991 pel FBI relatiu al “possible descobriment d’informació classificada relativa a l’operació MAJESTIC-12”, en ell s’inclouen entre altres els documents rebuts per Shandera, marcats pel FBI durant el procés de desclassificació amb la paraula BOGUS (=fals):

» MAJESTIC 12

—————–

Adjunto també per qui el vulgui fullejar l’informe “The Matrix”:

» THE MATRIX

3 08 2009
Julien Picot

Excel·lent post Pau. Gràcies per penjar també els documents. Són tota una troballa. I gràcies també per continuar publicant els programes de Sintonia Alfa. Brutal el moment del paio que truca assegurant que ell sap tota la veritat sobre aquest afer quan confirma que es els ovnis els construïen a Catalunya i tot responia a una conxorxa organitzada per Pius XII sota la muntanya de Montjuïc. I en Ribera, com enyorem que ja no en quedin de personatges com ell, tot carisma i passió!. Salutacions

4 08 2009
Pau Tristany

Moltes gràcies per les teves amables paraules. Desgraciadament de tant en tant es rebien trucades similars a la que comentes, algunes eren bromes de molt mal gust, d’altres en ocasions resultaven fins i tot simpàtiques. Indicació clara que durant els programes no es filtraven les trucades i que tothom opinava i deia el que li semblava…

5 08 2009
Pau Tristany

Només afegir que en el moment d’emetre’s aquest programa feia poc més d’un any que els investigadors coneixien el memoràndum Majestic-12 i tot just llavors veia la llum l’informe “The Matrix”.

Com ja he avançat en el comentari inicial, ben aviat es va plantejar la possibilitat que tot això pogués tractar-se d’un intent de manipulació per tal de desacreditar el fenomen OVNI i tenir distrets als investigadors. Per qui vulgui aprofundir una mica més sobre aquest particular recomano el següent article escrit per Manuel Carballal:

» La conspiración OVNI

16 09 2009
bea diaz

Hola. mi nombre es beatriz díaz, reportera del programa callejeros que cuatro tv emite en la noche de los viernes. necesito contactar con el centro de estudios interplanetarios para un reportaje sobre UFos que estamos preparando. no sé dónde buscar teléfonos porque es imposible una comunicación con ellos!!! gracias por su interés.

8 10 2009
Eduard

Únicament afegir que temps més tard, i després de la publicació del llibre del cas de Roswell, pel físic nuclear Stanton Friedman, es va comentar que les restes autèntiques de l’incident de Roswell van ser traslladades a la Base Militar de Wright Field – Ohio, (actualment Wright Patterson) concretament a l’Hangar 18. Recordem que tots els vols de prova experimentals es fan en aquesta base.
Recomano: “Wright Patterson y los Ovnis” – Canal Historia.

Una abraçada.

8 10 2009
Pau Tristany

Gràcies per aquesta interessant aportació, Eduard. Suposo que el documental que ens recomanes és:
 

17 06 2012
Ximo

Molt bon programa. Per cert, algú em podria dir com es diuen les cançons que sonen al llarg del programa, inclosa la inicial.
Moltes Gràcies i molt bon treball.

23 06 2012
sergi

Hola Ximo, al fil de comentaris de la Presentació ( https://mundodesconocido.wordpress.com/intro/ ) tens tot un llistat de cançons que acostumen a sortir als programes.

24 06 2012
Joan Fontes

Sergi. Recordo que vas fer un article sobre el planeta Faeton. Des de aleshores no sé si has escrit algun article. Estava rellegint “hay vida en marte” d’un autor alemany i en la darrera part hi ha un capitol que parla d’aquest planeta. També comenta que Venus i Plutó tenen una traslació diferent a la resta del planetes en sentit i nombre de dies. Del programa majestic al programa orió només han passat els anys . L’objectiu és el mateix: enganyar, manipular i que no sapiguem res. Seguiré amb la meva recerca de la piràmides i la verge negra de la Candelera. Curiós la verge de Montserrat també és negra. ,Salut i que passeu una bona festa de solstici d’estiu.

2 01 2022
francisco lasus juventeny

Es d´admirar el temple i la paciencia de Andreas,amb les trucades de esceptics envers el fenomen ovni.Deixaba parlar a tot-hom d´una manera admirable i com a conductor del programa sempre deixaba el protagonisme als convidats,al contrari del que fan molts presentadors avui dia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: