Disponible el segundo número de la revista Mundo Desconocido

5 10 2011

Tal y como se adelanta en La página de AFK en Facebook, dada la buena acogida que ha tenido la versión online del primer número de la revista Mundo Desconocido, ya es posible consultar el segundo número

.

.


Accions

Information

6 responses

5 10 2011
aitor

visca arrefotre…quina pasada sira aixo per tothom…qualsevol podra veure l’excelent treball que va fer andreas i tots que li van ajudar a desenvolupar la publicacio “mundo desconocido” desde el principi….

6 10 2011
Juan Antonio

Simple i llanament MERAVELLÓS.

Demane als deus de l’Olimp (i als humans que fan possible aquet somni- que continue aquesta tasca de recuperació de la que va ser -al menys per mi- la millor publicació de temàtica *paranormal de tots els temps, incloent aquests.

Per als que no van coneixer la revista, aquestos numeros digitalizats son el millor regal que podrien tindre mai.

Grácies als responsables

7 10 2011
Ramón Álvarez

Una meravella, document únic, genial, una autèntica joia gràfica, em quedo sense apel·latius, una joia sense cap lloc a dubtes.

Un milió de gràcies

Ramón Álvarez

12 10 2011
POL

Moltes gràcies per recuperar aquesta fabulosa revista, es fantàstic poder tornar a llegir-la. Gràcies pel temps que dediqueu a recuperar i compartir aquest material. Sou genials!!!

12 10 2011
Defensatum

Muchas gracias amigos. Sería estupendo poder descargar la revista en pdf y poder ampliarla a gusto, imprimirla, etc.. Gracias !

24 10 2011
Joaquín Abenza

Muchas gracias; MD fue mucho mas que una revista para mi generación, fue la llama que hizo despertar en muchos de nosotros la pasión por lo desconocido. ¡Gracias Andreas!

Deixa un comentari