Entrevista a Joaquim Mititieri (17-4-2011)

12 07 2011

.

.

Entrevista a Joaquim Mititieri enregistrada el diumenge 17 d’abril al seu domicili de Gelida, qui acompanyat de la seva germana va voler compartir amb tots nosaltres records i anècdotes relacionades amb l’Andreas Faber-Kaiser. Recordar que en “Miti”, tal i com l’anomenava amistosament l’Andreas, fou convidat a “Sintonia Alfa” en diverses ocasions per parlar de l’enigma de les Pedres Gravades de Ica, i que com a oient assidu també va participar telefònicament en molts altres programes.

.

.

Realitzada per: Valentí Cobes, Carles Mateu, P. T.
.


Accions

Informació

6 responses

13 07 2011
FELIX

molt interessant, no sabia que l’institut Cobra es va fer per mediació de Joaquín i Andreas, jo ho vaig visitar just quan va començar.

14 07 2011
Joan Fontes

“Doctor Miti, suposo…” Jo el vaig conèixer en la dècada del noranta en una de les seves explicacions de les pedres. És un bon comunicador, tossut, humà, divertit i per què no dir-ho? outsider. Moltes de les explicacions de les pedres avui tenen una validesa important. Sempre em quedaré amb el tres raigs de llum que té el Sol que explicava en un programa de l’Andreas basant-se en les pedres d’Ica i en aquella relació una setmana Santa el
professor sobre el sant sopar de Leonard dibuixat en una pedra. Sé que no hi ha piràmides en la Barceloneta, però el cavaller Mittitieri també sap nedar i guardar la roba en aspectes sobre les pedres.Tot sigui per preservar-les.
A quim li caurà malament el guardaespatllets de Moricz, però sap molt del tunels i de les plaques(punts suspensius)
“La veritat és en les pedres” frase de l’españolito. Després d’aquella trobada a Centre cívic de les Corts vaig desaparèixer COBRA, però tots recordem les seves paraules amb Colin bloyde i altres experts sobre la SIDa. Té dos llibres sobre les pedres, però humilment no les he llegit perquè no es faci trobar-los. També de bo algun dia pugui probar el seu magnific conill de Gelida. Gràcies, Quim per el teu savoir faire. T’admiro i gràcies per honorar-me amb la teva amistat. Te’n deu una.
Postdata: malgrat els anys que han passat, encara guardo la pedra.

17 07 2011
Marcos

Realmente entrañable. Sabe a poco y uno se queda con ganas de más… para cuando una segunda parte?

20 07 2011
Pau Tristany

Seguramente habrá más noticias de cara a finales de verano, en esta ocasión en relación al tema de la Piedras Grabadas de Ica y el Dr. Cabrera. Adelantamos que hay novedades!!!

13 08 2011
Lluís Arques

Estic molt content d’escoltar de nou la veu de Joaquim Mititieri, explicant-nos aquestes anècdotes amb Andreas. Espero que et trobis bé, et desitjo el millor del món, una calorosa abraçada.

8 09 2011
ANTONIO AGUILELLA PEREZ

El señor Mititieri, es una de las personas que habria que tener siempre a mano, para generar ilusión, para soñar, para acompañarte en los momentos dificiles de esta vida.
Los que en algún periodo de tiempo, hemos tenido el gusto de acompañarle, sentimos que es un ser diferente.
Desde estas lineas, un abrazo muy fuerte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: