Sintonia Alfa – OVNIS i fenomenologia paranormal

9 02 2010
.
.
  • Extracte: «… Alguns investigadors opinen que ja no és tan fàcil identificar el fenomen OVNI amb un esdeveniment espaial físic, de naus intergalàctiques de metall i sofisticats mitjans pel seu trasllat a través del cosmos, i tripulats per éssers d’altres planetes llunyans. La veritat, segons aquests investigadors, és que el fenomen OVNI és troba molt més aprop de nosaltres del que ens imaginem i té més a veure amb el psiquisme humà que altra cosa…»
  • Convidats: Josep Maria Casas-Huguet
  • Data emissió: 22/09/1991, 24:00-02:00
  • Cintateca: Miquel Rof / Carles Mateu, iusol

.
Més informació…
.

CONVIDATS

J. M. Casas-Huguet

» Advocat; expresident del Centre d’Estudis Interplanetaris (CEI) de Barcelona; representant a Espanya d’aquell ideal d’una humanitat supranacional que encarnen els ciutadans del món; director del Departament d’Estudis i Investigació de la Societat Espanyola d’Investigacions Científiques del Fenomen Paranormal; destacat estudiós del fenomen OVNI i de la fenomenologia paranormal. (Font: SA, 1991)

.

FONTS DE REFERÈNCIA

ARTICLE

Títol: El mito de la presencia OVNI, un fenómeno paranormal

Autor: J. M. Casas-Huguet

Data de publicació: Setembre 1991

Font: Revista MAS ALLA

.

ALTRES REFERÈNCIES

.


Accions

Informació

5 responses

10 02 2010
URI BDN

Merci un cop mes!

10 02 2010
Indibíl

Muy muy bueno,gracias de nuevo.

12 02 2010
aitor

hola a tothom,he trobat una web on sorten un documental de que parla de la manipulació que tots estem suportan per desgracia,esta dividit en 6 parts…amb esta mena de manipulació va lluitar andreas tota la seva vida…

http://doctorsito.wordpress.com/2009/02/12/zeitgeist-addendum-subtitulada-en-espanol/

per altra banda tinc un dubte sobre un assumpte,que amb el permis de pau lo exposo a tothom a ver si algú te alguna ideia d’això.
es trata del cas del “2012” que segons els mayes van donar-nos aquesta data,amb la que tindra el ¿fi? del món…
que pasa amb el nostre calendari que comenza a l’any zero,però que te un petit desfas de sis o set no contabilizats per raons religioses?,que va dir jjbenitez, a la seva serie de tv “planeta encantado”, que dedicava a la vida de jesus…
-els mayes sabien això?
-com quadra allò amb les profecies mayes?
-perque si no estariem alleshores a l’any 2017 o 2018?

16 02 2010
david

Hola. Sobre les preguntes de l’Aitor, els mayes van ser una civilització entre els anys 2000 abans de crist i 1546 després de crist. Però el seu calendari molt probablement estigui basat en cultures encara més antigues.

Sense anar “més lluny” el calendari maya comença molt abans, el 13 d’agost de l’any 3114 abans de crist i acaba el 21 de desembre de 2012 (del nostre calendari gregorià).
Per tant el fet que el nostre calendari gregorià no estigui correcte, no vol dir res. Jesús no hi té res a veure en això, oblida’t per un moment del nostre calendari. Els mayes van amb un altre calendari diferent. Simplement falten 2 anys i 10 mesos per arribar a la fi del calendari maya (que no la fi del món, ja que ningú se li acudeix dir que el món va néixer el 13 d’agost de 3114 a.c. És a dir, fa només 5123 anys?)

Un fet que em sembla curiós. El calendari maya està format també per uns “glifs” que representen gràficament el dies. A més el calendari comença l’any 3114 abans de crist. Doncs paral·lelament a l’antic Egipte va sorgir l’escriptura “jeroglífica” en unes dates molt similars. Casualitat o causalitat?

16 02 2010
Josep

El tema, en general, era buenísimo, la hipótesis que expuso J. M. Casas-Huguet es, en mi opinión, tan posible o más que la extraterrestre.
Lo que más me ha impactado ha sido cuando Andreas le ha “tirado de la lengua” a Jesús de Mataró, sobre sus experiencias en el Titicaca, su encuentro con Nekim y miembros de la Universidad monástica de Moravia, en su periplo iniciático de 12 años por distintos enclaves energéticos, la inversión del proceso de envejecimiento… He estado buscando algunos de estos nombres con google y no he sabido encontrar nada. En cuanto al que lideraba su grupo, Anselmo Pi, no sé si puede ser “Anselmo Pi Rambla, director de la empresa Bohíc Ruz” en la web: http://laicacota.blogspot.com/2007/04/arqueologa-fantstica-cuzco-subterrneo.html
De todas formas, en esta web citan un par de veces al “arqueólogo español Javier Sierra” y también “se iniciaron los trabajos de investigación científica en una de las dos supuestas entradas” de los túneles que salen de Sacsahuaman.
En Youtube se puede ver al inefable Jiménez del Oso colándose por la entrada de dicho tunel:

Otra cosa. Los artículos que se pueden consultar on-line en issuu son para los que teneis buena vista. Yo acostumbro copiar y pegar, cambiarme el tipo de letra por otro mas “legible”… Pero los de issuu los he tenido que dejar por imposibles. ¿Sabeis si se pueden leer en algún otro sitio?
Gracias una vez más por subirnos otro Sintonia Alfa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: