Què volen aquesta gent? – Conclusions

28 01 2010
.
.
  • Extracte: «La raó de la seva presència radica possiblement en el fet de que som el seu producte. Que, ademés, conviuen amb nosaltres des de l’inici de la nostra història coneguda, i presumiblement des de molt abans. Que ademés els hem pres com a déus quan en realitat no eren més que éssers que disposaven de recursos superiors o més avançats que els nostres. Que ademés aquests éssers han estat interferint quan així ho han volgut en el curs de la nostra història. Que ademés, fins i tot avui en dia ens segueixen vigilant d’aprop.»
    [AFK, “El Muñeco Humano”, Reflexions Finals, setembre 1988]
  • Convidats: Antoni Ribera, Josep Guijarro, Raimon Reginaldo, AFK
  • Data emissió: 09/09/1988, 24:00-02:00
  • Cintateca: Miquel Rof / Carles Mateu, Pau Tristany

.

Més informació…

.

CONVIDATS

Antoni Ribera (†)

» Fundador del CEI (Centre d’Estudis Interplanetaris) de Barcelona; autor d’una vintena de llibres sobre temàtica ufològica; pioner de la ufologia espanyola. (Font: QVAG, 1988)

.

Josep Guijarro

» Periodista i investigador del fenomen OVNI; guionista i director del programa “Misteris d’Egara” de la Televisió de Terrassa. (Font: QVAG, 1988).

.

Raimon Reginaldo

» Físic; membre de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell; responsable del planetari del Museu de la Ciència de Barcelona. (Font: QVAG, 1988)

.


Accions

Informació

11 responses

29 01 2010
URI BDN

Increible!,merci.

30 01 2010
Indibíl

Muy oportuno,gracias.

30 01 2010
Juan Antonio

Hola,

Recorde perfectament haver sentit aquest programa la nit de la seva emissió i me reafirme encara més en el seu valor actual. No he sentit res paregut -ni de lluny- fins ahir que el vaig escoltar… i han passat 22 anys!!

Moltes gràcies.

3 02 2010
Mario

Moltes gràcies!

19 02 2010
Sapa

La serietat y el rigor d´aquests programes es cert que no s´ha repetit, al menys al nostre país. No se si algú coneixerá investigadors actuals d´aquesta categoria ja siguin aquí a casa nostra o al estranger.

8 03 2010
moltes grácies per tota aquesta informació.Gracies.

Moltes grácies per tota aquesta informació.Gracies.

25 08 2011
raconiano

Aquest web és una gran tasca de recopilació. Aplaudeixo la iniciativa. Salutacions Andreas, allà on siguis.

15 06 2012
Ximo

Aquest programa en particular estava quedant fluix per la manca de conclusions fins que ha arribat la conversa final amb l’Andreas. Això no m’ho esperava. Molt gran l’Andreas.
Ja m’imagine la sorpresa dels oïents quan es van assabentar que hi hauria un altre programa… Més d’un botaria al llit.

24 08 2012
Pedro

Documental muy serio sobre el tema ovni:
Parte 1/2:

Parte 2/2:

12 07 2013
Ukko

Magnífico programa, fin de una magnífica serie. No ha hay nadie que le llegue a la altura a Faber-Kaiser hoy en día, poder escuchar estos programas y conservados con tan buena calidad es un lujo. Una pregunta para mi archivo si alguien sabe responderme. El audio contiene un anexo, una entrevista a Andreas referida al final de la serie. ¿Alguien tiene los datos de tal programa, nombre del mismo, del locutor, fecha de emisión, etc.? Moltes gràcies!

20 05 2019
Francesc

Escoltar al Antoni Ribera i al Andreas junts es un plaer…Quina llastima que gent tan valiosa com l´ Andreas moris tant jove…No obstant,gracies a la seva obra i aquest programes continua viu…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: