Sintonia Alfa – Candomblé i els rituals màgics al Brasil

17 08 2009
.
.
  • Extracte: «… Anys enrere un funcionari destinat al Consolat General del Brasil a Barcelona va tenir un greu accident de circulació en el trajecte que uneix l’Aeroport del Prat amb la capital catalana. No va arribar a ocupar el seu nou lloc al consolat. Va ser víctima d’un ritual de màgia ordenat i executat des del Brasil. ¿És possible fer això a distància? Els indígenes jíbaros del riu Coangos, a la conca alta de l’Amazònia, fan servir dards mentals per combatre els seus enemics a distància…»
  • Convidats: Ainà
  • Data emissió: 12/03/1989, 24:00-02:00
  • Cintateca: J. R.

.

Més informació…
.

CONVIDATS

Ainà

» Als 16 anys va anar al Brasil i va ingressar al Candomblé de la tribu dels Nagos; va estudiar parapsicologia quatre anys a la Universitat de Rio de Janeiro; va tornar després a Espanya durant uns mesos per tornar posteriorment al Brasil; als 25 anys va estar set mesos convivint amb els Nagos a la República de Benin, a Nigèria i altres indrets d’Àfrica preparant el doctorat sobre religions africanes; ha fet quatre vegades el cap (ritual de les religions africanes on es realitza l’assentament dels sants); té la seva terreira a Rio de Janeiro; té catorze orixás assentats i la mediumnitat complerta; és babalú, babalorixá i Mãe de Santo. (Font: SA, 1989)

.


Accions

Informació

2 responses

30 08 2009
Pau Tristany

Per qui vulgui fer un interessant recorregut fotogràfic sobre alguns dels rituals esmentats per Ainà en el programa recomano el següent vídeo en homenatge a Pierre Verger “Fatumbi” (prestigiós fotògraf i etnògraf francès, expert en religions afro-americanes i iniciat en el Candomblé) (1) (2):

27 01 2012
Félix

ME HA ENCANTAT EL PROGRAMA I ME HA AJUDAT A ENTENDRE CERTES COSES. COM SEMPRE SORPRENENT EL NIVELL DELS CONVIDATS ESPECIALMENT EL D’AVUI, AINÁ. ALLÀ ON SIGUIS UNA ABRAÇADA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: