Què volen aquesta gent? – Intraterrestres (II)

27 08 2009
.
.
  • Extracte: «… Al Tibet es diu que el regne de Shambala es troba en una zona muntanyenca, totalment envoltada de poderosos cims nevats. Només els tibetans molt erudits que coneixen els noms antics i moderns dels llocs poden aspirar a arribar algun dia fins a Shambala, però la llei és formal per tothom, l’indesitjable no hi arribarà mai. Només aquell que ha sentit la crida de Shambala enviada pel vent o telepàticament pels grans mestres pot esperar a arribar amb tota seguretat a la vall dels homes més savis de la Terra… »
  • Convidats: Jaume Amer, Jesús Jofre, André Malby
  • Data emissió: 01/09/1988, 24:00-02:00
  • Cintateca: Pau Tristany

.

Més informació…

.

CONVIDATS
.

Jaume Amer

» Condueix a Ràdio Cornellà el programa La Realitat Oculta; redactor de la revista Búsqueda de Girona; investigador del cas de Vallgorguina. (Font: QVAG, 1988)

.

Jesús Jofre

» Testimoni OVNI; investigador sobre l’existència física de Shambala. (Font: QVAG, 1988)

.

André Malby (†)

» Persona amb tota una vida dedicada a la búsqueda de les raons de la nostra existència i de la finalitat de la nostra estada en aquest planeta; gran alquimista, ocultista i filòsof; buscador incansable que es rebel·la contra la manipulació del ser humà. (Font: QVAG, 1988)

.

FONTS DE REFERÈNCIA

ARTICLE

Títol: LOS TÚNELES DE AMERICA

Autor: Andreas Faber-Kaiser

Data de publicació: 1992

Font: Web AFK

ARTICLE

Títol: LA CRUZ DEL DIABLO

Autor: Andreas Faber-Kaiser

Data de publicació: 1992

Font: Web AFK

.


Accions

Informació

3 responses

30 08 2009
1789now

3×34 – Especial tributo a Andreas Faber-Kaiser (con Sergi Faber y Manuel Carballal)
.
Se acabó. Y lo hacemos dedicandole un programa al que, para muchos, fue el nº 1 en estos temas, no solo en la investigación de los mismos por su grado de rigurosidad, implicación y valentía, sino por su sagaz capacidad divulgativa, muy presente en todos los añejos amantes de estos temas, especialmente en Cataluña. Un programa especial que creemos necesario, especialmente, para quienes no sepan de su vida, obra y andanzas.
.
Andreas Faber-Kaiser nos rinde, desde las estrellas, el honor de acabar este programa recordandole. Y lo hacemos de la mano de su mejor legado: Sergi Faber, su hijo. Con la participación, como viene ya siendo habitual en cada fin de temporada, de Manuel Carballal, que no solo bien le conoció en vida, sino que fué el último en entrevistarle para un programa de televisión, ya mítico, llamado Mundo misterioso.
.
Sin más, esperamos que valoreis, como nosotros lo hemos hecho, los contenidos del recuerdo que, en este caso, humildemente, os ofrecemos. Un merecido tributo a un periodista que, literalmente, y cual auténtico agente Mulder, dió su vida por la busqueda de la verdad. Una verdad que, quizás, nunca debió ser encontrada. Felices vacaciones y… hasta siempre.
.
.
http://www.lasombradelespejo.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=87

14 02 2010
manel

Gracies Sergi, per aquest enorme llegat.
Recordo aquells programes amb nostalgia, sense internet ni correu electronic pero amb els mitics Commodore 64 o Zx Spectrum.

En Andreas era superdotat sobre aquest temes, sempre el vaig admirar i per mi es unes de les persones mes sensates en aquest mon heterodoxe.

Gracies per aquest regal.

1 02 2013
Artefius

Nois, estic disfrutant tot revisant aquest material. Tornar a escoltar aquests programes estimats i reconeixer la intensitat d’aquells moments que no tornaran…
Totes aquelles veus tant entranyables…no sé, estic emocionat…
Només adéu Andreas, Adéu Antoni Ribera, Adéu Seral Coca, adéu…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: