Sintonia Alfa – Els amos del món

28 10 2009
.

.
  • Extracto: « “El amo del mundo es alguien que espera. La gran diferencia que hay entre los súbditos del mundo y el amo del mundo es que los súbditos tienen prisa. El amo no tiene prisa ninguna.” (André Malby). “El Gran Viejo es Armand Hammer, 92 años, multimillonario norteamericano que maneja la gran banca, la gran industria y todo lo demás. Hasta donde yo sé es el hombre de más relieve a quien yo puedo señalar.” (Víctor Girauta) »
  • Invitados: André Malby, Víctor Girauta, Hugo Pratt
  • Fecha emisión: 02/10/1988, 24:00-02:00
  • Cintateca: Joaquim

.

Más información…

.

INVITADOS

André Malby (†)

» Persona con toda una vida dedicada a la búsqueda de las razones de nuestra existencia y de la finalidad de nuestra estancia en este planeta; gran alquimista, ocultista y filósofo; buscador incansable que se rebela contra la manipulación del ser humano. (Fuente: QVAG, 1988)

.

Víctor Girauta (†)

» Abogado; presidente del Comité de Indagación de la Comisión de Investigación de Violaciones de los Derechos Humanos en los Estados Unidos. (Fuente: SA, 1990).

.

Hugo Pratt (†)

» Dibujante de cómic creador del personaje de Corto Maltés. (Fuente: SA, 1988)

.


Accions

Information

15 responses

29 10 2009
Uri_ badalona

Gracies un cop mes A tots els q us engarregeu de la WEB .
x cert,invitat André Malby!!! jeejej, tik de sort ,ya tenia ganas de escoltar-lo de nou en una nova emissio de Sintonia Alfa.Un saludu x a tots.dewW

29 10 2009
sapastre

S´agraeixen les noves aportacions sonores. Tambe m´agrada l´Andre Malby i les seves excentricitats XD

2 11 2009
david

aquest programa en concret es la repera

3 11 2009
Jordi

Per fi el primer programa de Sintonía Alfa disponible! I amb un trío de convidats d’autèntic luxe. La resta ja és llegenda.

4 11 2009
Pau Tristany

Para el que quiera profundizar en la personalidad de Hugo Pratt y el esoterismo en Corto Maltés, recomiendo la lectura de estos interesantes artículos:

» HUGO PRATT. EL ESOTERISMO EN CORTO MALTÉS – 1

» HUGO PRATT. EL ESOTERISMO EN CORTO MALTÉS – 2. CATÁLOGO DE ESOTERISMOS

5 11 2009
aitor

gracies per aquest documental tan inmens,per tots els protagonistes tant bons!es una lastima que ningú dels convisats sigui viu per veure tot aixo que estan pasant en el mon del segle 21,els amos del aquest mon siguin quin siguin,seguiran en la ombra mentras tots nosaltres no direguem prou dels seus comportaments tan dulents…..ja es hora de lluitar per la nostra llibertat individual i comuna.

6 11 2009
Apasergi

Penso que l’Andre Malby es mereixeria un homenatge donada la seva recent desaparició. Lamentablement va romandre a l’anonimmat en els darrers anys de la seva vida, però si la gent escoltés les seves intervencions es quedaria igual que jo, amb ganes de fer un agraïment per totes les seves aportacions. Era un personatge, un pou de saviduria, o fins i tot com ell es definia de vegades un personatge “grosero e insoportable”, però donava un joc impressionant en aquest programa. Avui en dia, aquest tipus de programes tendeixen a repetir i a refurgar en els mateixos temes de sempre. Tot i que hi ha escepcions, us recomano els programes d’en David Cuevas y la sombra del espejo, que van fer un homenatge a l’Andreas tot i ser de Madrid.
Salut i continueu així, la vostra tasca és ESPECTACULAR!!

6 11 2009
Juan Antonio

Ningú s’imagine el valor dels programes que poc a poc Pau i la resta esteu recuperan. Els que em viscut l’etapa coetànea als mateixos, la posterior i la present, encara ho saben més. Posiblement, els “innombrables” als quals es referia Victor no les agraden gaire aquesta tasca. Bona senyal.
Salut!

12 11 2009
alfonso

hola atodos los que escuchan estos programas y en particular a pau quisiera saber si all una posibilidad de conseguir los libros de andre malby estoy interesados en ellos se que son libros con audio si alguien me puede informar seria genial gracias de antemano y muchisimas gracias pau por todo un saludo cordial

12 11 2009
josep

Hola, Alfonso

Hace algún tiempo encontré en una librería de viejo “Ágape, los jueves del Sr. G.”. No iba con audio, y para leerlo (tengo la vista fatal) lo escaneé.

Podría enviarlo en pdf para que pudierais leerlo, pero como siempre, no sé si la familia tiene el copyright, si piensan reeditarlo, o si al menos autorizan su difusión…

En España publicó otros dos libros en Enrique Marín, que no he sido capaz de encontrar:
“Unas horas en marzo: dichos y hechos del señor G.”
y
“Aggelos: las presencias angélicas”

No sé si publicó nada más en español o francés, pero como tú, estoy interesado en todos ellos, era un genio “maldito” y es una barbaridad que se pierdan sus obras, como ocurre con muchas de Andreas Faber Kaiser.

Saludos

17 11 2009
Pau Tristany

Supongo que tarde o temprano se recuperará el magnífico legado de André Malby. Apoyamos y animamos desde aquí cualquier iniciativa que se preste…

15 09 2010
Artur

Crec que va ser el millor programa de tota la serie

12 12 2011
FELIX

Va arribar a les meves mans fa algun temps un llibre d´ Andreas (Fuera de Control) autografiat de pròpia mà d’Andreas a Victor Girauta. Si la voleu scanejada per penjarla aquí Ia puc enviar a un correu electrònic. Una abraçada. La dedicatoria diu: Y PARA EXPRESAR MI TESTIMONIO DE HOMENAJE A LA BÚSQUEDA Y A LA LABOR DE VICTOR GIRAUTA, ESTA BREVE EVIDENCIA DE QUE NUESTROS FABRICADORES NO HAN DEJADO NUNCA DE CONTROLARNOS.
POR NUESTRA LIBERTAD,
ANDREAS FABER KAISER 20 de Mayo de 1.988

16 06 2012
Ximo

Bon programa però tinc reserves amb l’André. Si bé és cert que dona joc, crec que s’hauria de mirar més la història de Castella per fer segons quines afirmacions.
Molt bon treball i a veure si es pugen més programes de Sinfonia Alfa.

16 06 2012
Ximo

Per cert, un petit comentari. Quina casualitat que el nom del suposat amo del món siga Armand Hammer: Arm and Hammer

Deixa un comentari