Sintonia Alfa – Els beneficis de la pràctica del ioga

5 02 2012
.
.
  • Extracte: «Quan el ganivet de la fixació de l’esperit, esmolat pel control de la respiració i acostat sobre la pedra del renunciament, ha tallat la trama de la vida, l’adepte queda alliberat per sempre dels seus lligams, lliure de tot desig. L’adepte es torna immortal, alliberat de les seves temptacions. Havent tallat els lligams de l’existència ja no és més en el Samsara.»
  • Convidats: Jordi Colomer
  • Data emissió: 21/02/1993, 24:00-02:00
  • Cintateca: Valentí Cobes

.

Més informació…

.

CONVIDATS

Jordi Colomer

» Llicenciat en Dret; va perfeccionar els seus coneixements de ioga al Ashram de Swami Sivananda a Rishikesh a l’Índia; al 1967 va fundar a Barcelona l’Ananda Yoga Instituto, primer centre en aquesta ciutat dedicat de forma exclusiva a l’ensenyament d’aquesta ciència oriental; al 1976 funda juntament amb d’altres professors, entre el quals hi havia Emilio Fiel (fundador més endavant de la Comunitat Tàntrica de l’Arc Iris), l’Associació Espanyola de Practicants de Ioga, de la qual va ser president durant cinc anys; és full member de l’Associació Internacional de Professors de Ioga amb seu a Austràlia; va organitzar i presidir el Primer i Segon Congrés Nacional de Ioga; fa 12 anys va ser anomenat formador de professors per la Unió Europea de Ioga; és autor d’un llibre titulat “Curso de iniciación al Yoga”, publicat per l’editorial Ibis. (Fuente: SA, 1993)

.


Accions

Informació

2 responses

29 02 2012
Moises

Abans que res vull agrair a un tal Loser ja que un dia va fer-me descobrir al Andreas Faber i hem va parlar d’ell a consequencia de un debat del aquell temps tan de moda Grip Porcina i les pandemies basades amb el terror. El marqueting de la por. .Llavors va ser quan vaig comensar a depsertar a la realitat que ens tapen els falisimedies.

Anem al que vull dir: Acabo de trobar nous audios sobre l’Andreas que diria que no disposeu a la vostra web i voldria compartir amb tots els seguidors del programa.

Tinc tots els audios de la web i els he estat buscant un per un per nom i aquestos no hi son.

Et posare els titols i si em dones el teu correu els faria arribar d’alguna manera. Son els seguents:

Arxiu secret. A. Faber Kaiser-Elisio Bayo L’esser huma i evolucio I

Arxiu secret. A. Faber Kaiser-Elisio Bayo L’esser huma i evolucio II

27.10.1991 S.A. Joan Busquets Ovnis com a camí iniciatic

Orígen del SIDA

Pere Valverde (evolucio del esser huma) (caballo de troya)

Aqui el enllaç on els podeu trobar. Sol cal entrar amb el vostre compte hotmail seleccioneu i els podreu descarregar…

https://skydrive.live.com/?cid=A3A7324793744AF9&id=A3A7324793744AF9!116

Els que diria no estan a la web de mundodesconocido son els número (seleccionar caselles):
4-9-10-14-15-16-17-18-24-25-28

21 03 2012
Jeremia

El yoga es una práctica pagana y es contra Dios. El gran problema de AFK fue adentrarse en la investigación del ocultismo sin la debida protección de Jesucristo. Fue pasto de demonios. Dios le tenga en gloria.

Los extraterrrestres son los demonios de toda la vida: http://defensatum.wordpress.com/2012/01/26/lo-extraterrestres-son-los-demonios-de-la-biblia/

El ufólogo Joe Jordan expone en su web cientos de casos de abducidos librados de los supuestos ets con tan solo nombrar a Jesucristo

http://www.alienresistance.org/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: