Sintonia Alfa – Persones que han tornat de la mort

18 05 2011
.
.
  • Extracte: «De sobte sent al seu metge que la declara morta. Comença a sentir un soroll desagradable i al mateix temps sent que es mou ràpidament per un túnel llarg i fosc. A continuació es troba fora del seu cos físic. Tot seguit comencen a passar coses. D’altres éssers venen a rebre-la i a ajudar-la. Comença a veure esperits de parents i d’amics que ja havien mort. I apareix davant seu un esperit agradable i cordial que no havia vist mai… Un ser lluminós!»
  • Convidats: Roser Lluch, Anna Gardeñas, Ramon Martínez, Santiago Latorre, Pere Valverde
  • Data emissió: 02/05/1993, 24:00-02:00
  • Cintateca: Valentí Cobes, Lluís Arques

.
Més informació…
.

CONVIDATS

Roser Lluch

» Persona que ha patit una experiència propera a la mort.  (Font: SA, 1993)

.

Anna Gardeñas

» Persona que ha patit una experiència propera a la mort.  (Font: SA, 1993))

.

Ramon Martínez

» Persona que ha patit una experiència propera a la mort.  (Font: SA, 1993)

.

Santiago Latorre

» Persona que ha patit una experiència similar a la mort.  (Font: SA, 1993)

.

Pere Valverde (†)

» Llicenciat en Història i Geografia; Enginyer Tècnic; expert en els texts d’Uràntia.  (Font: SA, 1993)

.


Accions

Informació

10 responses

18 05 2011
pere bertran

grandios programa e invitats genials¡¡¡

29 05 2011
Josep

Gracias otra vez por el trabajo de subir estos programas.
Me encanta el sentido del humor de Andreas, que también nos hace reflexionar. Por ejemplo, cuando pregunta: -Si los espiritus no comen ni hablan con palabras, ¿por qué tienen boca?.
Tratando de seguir en la misma línea, y como naturista frustrado, mientras escuchaba el podcast por segunda vez me encontré reflexionando sobre la vestimenta espiritual.
Excepto el que se percibía como incorpóreo, los demás llevaban distintas prendas de vestir, o túnicas. Personalmente, al pasar a mejor vida me gustaría verme por fin libre de la cárcel de tela. Y no creo que en el otro mundo esté prohibido el nudismo, simplemente, percibimos a los espíritus vestidos debido a nuestro condicionamiento cultural: nos respetamos a nosotros mismos y a los demás, no por lo que somos, sino por como vamos disfrazados.
Los musulmanes que tengan experiencias más allá de la muerte, ¿se verán vestidos con burka?.
O los occidentales, con nuestra cultura de apariencias, ¿percibiremos a los espíritus de los pobres con túnicas de las rebajas, y a los de “calidad” con túnicas de marca? ¿Bastará con un buen traje, o algún “importante” se verá atravesando el túnel en un BMW?.
Bromas aparte, Santiago Latorre dijo a Andreas que había escrito cosas que no eran “para el público en general”. Creo que lo que hay en esta web puede ser suyo:
http://www.encuentrocondios.com/libro1.htm

8 06 2011
Jaquenette

Muchísimas gracias por estos programas, hace un tiempo que no suben nuevos, para cuando más? muchas muchas gracias, dios tenga en su gloria a Andreas
+1

16 11 2011
agustin

gracias familia!!

26 11 2011
oriol borras

Hola, soy Oriol de Cabrera, era un oyente habitual del programa Sintonia Alfa y frecuentemente llamaba para hacer preguntas…

Me encanta este blog ! Gracias por poner los archivos del programa en mp3 ! son parte de mi juventud !

Alguien tiene el program que hizo con los Hare Krishna ? Gracias !

29 11 2011
Marcos

Un placer tenerte por aquí, Oriol. Me acuerdo de tus intervenciones, todo un clásico del programa!

7 05 2012
Jordi-Carles-Josep

Fa molta gràcia l’oïent que es fa dir Jordi al programa “La ment universal” del 25/04/1993 i es baralla amb l’André Malby i en aquest programa entra dient que es diu Jordi i al final la caga i es descobreix com a Carles i l’Andreas l’acomiada dient-li Jordi-Carles.Per cert es el mateix que entra al programa “Societats secretes” del 13/02/1994 on entra com a Josep.

8 05 2012
Joan Fontes

Aquells programes, a part de donar sucosa informació esotèrica, era massa. Resulta que Carles, era molt conegut perquè era de la colla de l’Agusti Andreu i , encara que es canviés el nom, tothom el coneixia per la veu. Andreas era amic de tots, perquè els coneixia. Amb això arriba en Malbie, una mica content i si feies una pregunta poc intel·ligent, et posava per ràdio en ridícul. Aleshores, en Carles es va posar a defendre als oïdors contra Malbie. Em recordo que l’andreas li va dir :”posa’t el paraigües que ara vé en Malbie. Va ser una discussió de ferro contra acer. Jo a casa em moria de riure. En la vida com en tot, hi ha veritats relatives, però els dos que es van posar a discutir volien tenir tota la raó. Al final l’andreas va intentar posar pau, però va ser impossible. Oidors amb majúscules com LLum de gràcia, l’Oriol, el Jaume Amedo i altres sempre feien preguntes amb segones que descol·locaven els invitats. Espero haver respost a la teva curiositat. Salut

16 05 2012
Jordi-Carles-Josep

Moltes gràcies Joan per la teva resposta!!
Realment sóc un “fan” del Carles, je, je i de fet m’agradaria molt coneixer-lo o tindre algun tipus de contacte amb ell.
Ara, que estic tornant a escoltar els programes, vaig descobrint moments o situacions dels oients que són realment curioses i/o divertides. La baralla dialèctica del Carles amb l’Andrè Malby va ser èpica, encara me’n recordo escoltant-la arraulit al meu llit amb 16 anyets. Va ser bonissím!
També me’n dono compte ara, que escolto els programes seguits o més d’un cop, dels molts oients que trucaven sempre a cada programa, cosa que em pasava desapercebut quant era més jovenet i l’escoltava els programes per la ràdio.
Realment es troba a faltar a l’Andreas i la seva “troupe”. Varen ser uns programes fantàstics!!
Quina sort poder-los escoltar de nou!!
Gràcies de nou Joan.

Lluís

26 09 2013
Anna M.Gardeñas Bernat

Acabo de trovar aquest blog i m’ha deixat estorada.
Soc una de les participants en aquest programa. Es molt impresionant escoltar la veu d’Andreas, i a mi mateixa bambé.
No se si algú llegirà aquestes anotacions pro m’es igual. Ja n’hi ha pròu en que hi hagi algú que por penjar aquests programes perqué es puguin gaudir.
Salutacions a tots plegats.
Anna M. Gardeñas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: