Una proposta per aquest estiu…

23 07 2010

Precisament aquest mes d’agost farà 22 anys que Andreas Faber-Kaiser es posava davant els micròfons de Catalunya Ràdio per presentar el cicle «Què volen aquesta gent?», dedicat a la problemàtica extraterrestre i al fenomen OVNI.

Per recordar aquest fet, a partir del dijous 5 d’agost i fins mitjans setembre, cada dia de DL a DV, cap a la mitjanit, reposarem en la secció principal del bloc el programa del «Què volen aquesta gent?» que es correspondria per data i dia de la setmana amb el que es va emetre originalment l’any 1988.

Us animeu a participar en aquesta experiència?

.

.


Accions

Information

7 responses

23 07 2010
Pau Tristany

A mesura que escolteu els programes, si voleu podeu deixar en el corresponent apartat de comentaris les vostres reflexions, aportacions o, perquè no, explicar les vostres experiències que estiguin relacionades amb el tema plantejat en el programa.

Com ja tindreu ocasió d’apreciar, algunes de les restauracions digitals ometen les trucades del oients i prescindeixen de les melodies i sintonies dels programes, però tret dels inevitables “canvis de cara” de les cintes, els continguts son pràcticament íntegres. També indicar que els tres primers programes encara no els tenim disponibles, raó per la qual comencem l’experiència el dijous 5 d’agost per la nit amb el tema del “Secret Militar”. També us adonareu que hi ha una diferència d’un dia entre la data d’emissió real del 1988 i la d’aquest 2010, això és degut a que els calendaris del 1988 i del 2010 estan justament desfasats un dia.

24 07 2010
iU

Em sembla una iniciativa genial… aviam si tinc l’ocasió de posar-m’hi a diari!

Salut i força al canut!

24 07 2010
Sisco

Sera emocionant escoltar els programes en la mateixa epoca i en el mateix horari que quan es van emetre. Compteu amb mi!!

25 07 2010
mismisterios

Be amics, jo la veritat traballo de nit, pero em sembla una nova i original ideia, us felicito; cada vegada m’agradaria tornar a aquella epoca, quina maravella, tot era mes respetuos i sencill, directe; i l’ho mes important es que la gent tenia mes ambició en aprende de tots aquells temes, ara sembla que per alguns programes de TV i rádio, sembla que podem aproparnos, pero la magia ja no es la mateixa, potser ara que ho recordem, tenim una enyorança molt bonica. En fi felicitar-vos a tots i que ho pugui escolta en directe fenomenal, de l’altre part el programa sera escoltat como podcast.
Una abraçada a tots els seguidors del misteri, com nosaltres que seguim aquest blog.
Gracies.
Atentament Jordi.

25 07 2010
Marcos

Poco más hay que decir, excelente idea.

Bueno, os dejo este enlace que seguro que quien más quien menos lo recordará (además, más o menos es de la época que estamos rememorando):

http://absencito.blogspot.com/2010/07/la-extrana-y-gigantesca-ave-sobre.html

27 07 2010
marc

Deunidó, 22 anys son el que han passat ja, serà extraordinari recordar d’aquesta manera la memòria del programa i la forma prodigiosa de comunicar de l’Andreas. Estic molt content!!! Estic super alegre de saber que hi han persones com vosaltres que esteu dedicant el vostre temps a recuperar i posar a la disposició de tots nosaltres tot aquest material d’àudio de l’Andreas tan enriquidor i nutritiu. ¡¡Felicitats i gracies!!!

2 08 2010
Eduard

Excelent idea. Llastima que fa uns mesos vaig fer el mateix jo solet. En tot cas proposo que provem de sincronitzar les escoltes. Imagino que podriem comencar tots exactament a les 11:30 pm. Aixi els comentaris es podrien fer en temps real.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: