“Sintonia Alfa” candidat a millor programa de la història de Catalunya Ràdio

18 03 2010

Atenent a la proposta que ens ha traslladat el nostre bon amic i col·laborador Diego, seria interessant que votem per “Sintonia Alfa” com a millor programa de la història de Catalunya Ràdio. Només cal que seguiu el següent enllaç i voteu…

.

Voteu aquí per “Sintonia Alfa” com a millor programa de Catalunya Ràdio

.

Anuncis

Accions

Informació

9 responses

24 03 2010
Sisco

Com a curiositat, no se si us hi heu fixat però en pocs dies hem situat a Sintonia Alfa entre els 25 millors programes de la història de Catalunya Ràdio, d’entre quasi 200 per triar. Si no vaig errat ara ja està com a 13è en el rànquing!

14 04 2010
Pere

veja’m si es donen compta que es necessita una reposició dels programes del Andreas, encara que sigui mitjançant iTunes (amb la capacitat d’avui dia, podria estar molt be)… dons va haver molta gent que no el va poder enregistrar, d’altres l’em perdut i l’estem recercant.

Salutacions!

14 04 2010
Pau Tristany

En aquest bloc intentem solucionar modestament i amb la col·laboració de tots aquesta mancança que comentes doncs a Catalunya Ràdio no hi ha pràcticament res en la seva fonoteca. El tema de iTunes el tindrem en compte…

6 05 2010
Marc

Ara ja va al lloc número 9 amb 870 vots 🙂

15 06 2010
Pep

Vinga nois! Dia dia anem augmentant la puntuació. Amb una mica d’empenta aconseguirem que estigui, com a mínim, al tercer lloc!! Endavant!!

15 07 2010
Sisco

Com predeia en Pep, ara mateix és el tercer programa més votat de la història de Catalunya Ràdio!!!

19 07 2010
Pep

I ara cap al primer lloc!! Com que la realitat sempre supera la imaginació, penso que seria un somni fet realitat que arribés al primer lloc. Amb tot, ara mateix ja és al primer lloc si considerem que, dels deu programes més votats, és l’únic que s’emetia en un horari fora de les franges horaries amb més audiència. Si Sintonia Alfa s’hagués emés de dilluns a divendres al matí durant 5 hores cada día com El matí de Catalunya Ràdio, o als dissabtes a la tarda o als diumenges al matí….. hagués arrassat en aquesta votació! No en tinc cap mena de dubte! Per tant, seria un somni fet realitat que quedés en primer lloc. Però quedi segon o tercer, tenint en compte l’horari d’emisió o que, malhauradament es va emetre durant un curt període de temps és, sens dubte, quedar en primer lloc!!

28 07 2010
Josep

Parece que nos hemos quedado en el tercero. Tenía la votación de Catalunya Radio como mi página de inicio, y hace un par o tres de días ya no se puede votar. ¿Sabeis algo de los resultados? Y sobre todo, ¿se tomarán por fin en serio a Sintonía Alfa y a Andreas Faber Kaiser?
Da verguenza que en los audios de Catalunya Radio aparezcan sólo dos “Què volen aquesta gent?” del 1988 y un “Sintonía Alfa” del 1991.

28 07 2010
Pau Tristany

Ya me había dado cuenta Josep. Por aquellas cosas del destino, justamente poco antes que “cayera” la página de votación, se me ocurrió sacar una copia con los resultados. Y justamente ahora estaba ultimando un post para dejar constancia de todo esto… Gracias!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: