Sintonia Alfa – Rebirthing

15 01 2010
.
.
  • Extracte: «… El Rebirthing o renaixement és una tècnica respiratòria eficaç, segura i assossegada que redueix les tensions, fa augmentar l’energia, i aporta alleugeriment i benaurança a la teva vida i a les teves relacions. Aquesta tècnica es va començar a desenvolupar a tot el món a començaments de la dècada dels 70. Durant les sessions de renaixement un renaixedor professional perfectament capacitat orienta i dirigeix la teva respiració de forma que augmenti el nivell d’energia del teu cos…»
  • Convidats: Jacint Alegre, Roser Goset
  • Data emissió: 20/10/1991, 24:00-02:00
  • Cintateca: iusol

.
Més informació…
.

CONVIDATS

Jacint Alegre

» Llicenciat en Farmàcia i diplomat en Psicologia Humanista; pioner del Rebirthing en el nostre país; professional reconegut per l’agrupació de renaixedors LRT (Loving Relationships Training). (Font: SA, 1991)

.

Roser Goset

» Organitza grups i seminaris sobre Rebirthing a Catalunya; fa sessions individuals de Rebirthing. (Font: SA, 1991)

.


Accions

Informació

6 responses

16 01 2010
iusol

*^________^*···Merci!!!

16 01 2010
Indibíl

Gracias.

20 01 2010
Josep

Gracias una vez más.
Éste ha sido el primer Sintonía Alfa que no he sentido como completamente actual. Pienso que se debe a que hace años que no oigo hablar de “Rebirthing”; por curiosidad he buscado si los invitados siguen enseñándolo.
Roser Goset tiene un centro en Sabadell (Espai Obert):
“Centro de enseñanza, terapias energéticas y naturales y desarrollo humano (cursos, actividades, talleres y formación). Sabadell (Barcelona)
Cursos, talleres y formación de taichi, taichi chikung, yoga, reiki (reiki usui), danza oriental, yoga samadeva, microgimnasia, método Pilates, bailes (salsa), biodanza.
Talleres de tarot, astrologia dinámica, técnica metamórfica, minerales para el bienestar, flores de california, flores de bach, terapia gestalt, cocina energética natural …
Cursos de salsa, biodanza, …
Formación para profesores de Yoga.
Cursos de reflexologia podal, facial y reflexologia de manos, microgimnasia, masaje terapéutico, terapia, fibromialgia, …
Actividades de la escuela – cursos, talleres, formación: tai chi, Yoga, Yoga samadeva, reiki, reiki usui, danza oriental, biodanza, microgimnasia, salsa terapéutica, método Pilates, reflexologia, masajes, flores de california, flores de bach, terapia gestalt, tarot, astrologia, técnica metamórfica, …”
Pero nada de Rebirthing.

En cuanto a l otro invitado, Jacint Alegre, lo encontré en un “Congreso Hispano de Respiración Consciente”, el año 2000, donde daba un taller: “Respirando la fuerza espiral. Jacint Alegre”.

Lo mas actual que he encontrado es del año pasado, en la web: http://www.conexionconsciente.com/blog/

Parece que desde Sintonía Alfa, se habla cada vez menos de Rebirthing.

Gracias por seguir subiéndonos a Andreas.

23 01 2010
iU

Hola! Celebro enormement que algu hagi fet una mica d’investigacio sobre el
tema. jo mateix vaig anar un temps a una terapeuta que feia servir una barreja entre psicologia i rebirthing, que en sintesi es una practica d’hiperventilacio.
Si esteu interessats en les percepcions amb estats de consciencia modificada us recomano que us documenteu sobre el que en altres llocs han anomenat respiracio
holotropica. Aixo fou documentat i desenvolupat pel Dr Fritjov Kapra, que va estar investigant i documentant milers de cassos d’ingesta d’LSD amb fins medics. Quan la FDA ho va prohibir es va donar compte que la hiprventilacio te un efecte
molt semblant i a mes a me s es pot controlar. Aixi va neixer la respiraxio holotropica i la psicologia transpersonal de la que en trobareu forssa documentacio generada pel Dr Almendros. Disculpeu l’ortografia, es un teclat d’ipot

28 01 2010
carles Mateu

Hola a tothom
en resposta al comentari d en Josep. Nomes dir que actualment qui potser ” més de moda” esta en el tema del Rebirthing sigui la Maria lluísa Becerra. Si algú està interessat aquí teniu la seva Web .
Conec gent que ha fet algun curs i n estan molt contents
http://www.marialuisabecerra.com/

salut!!

6 04 2011
Dra. Mushroom

Stanislav Grof & Holotropics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: