Sintonia Alfa – OVNIS a la Lluna

7 10 2009
.

.
  • Extracte: «… Sir John Frederick Herschel, el fill del descobridor entre d’altres formacions celestes d’Urà, va observar el novembre de 1821 uns punts brillants sobre la Lluna i poc desprès un altre que era més a prop, no era un cometa perquè es desplaçava juntament amb el nostre satèl•lit natural. Desprès, el set d’Agost de 1869 s’observen uns objectes que creuen la Lluna i que semblaven seguir línies rectes paral•leles, testimonis d’aquest fet insòlit van ser entre d’altres el Professor Swift de Metton a Illinois i a Europa els Professors Hines i Zentmayer, va recollir la notícia en el seu moment el Journal of the Franklin Institute. Lamey publica l’any 1874 a L’Annee Scientifique la visió d’un gran nombre de cossos negres que creuaven la Lluna…»
  • Convidats: Pere Redon
  • Data emissió: 09/06/1991, 24:00-02:00
  • Cintateca: Miquel Rof / Carles Mateu

.

Més informació…

.

CONVIDATS

Pere Redon

» President del Centre d’Estudis Interplanetaris (CEI) de Barcelona; periodista especialitzat en temes de defensa. (Font: SA, 1991)

.


Accions

Informació

3 responses

11 10 2009
Josep

Lástima que las llamadas de los oyentes se iban por las ramas, como otras veces. No dejaron profundizar en el tema de la Luna, y quedó mucho que decir.

Uno de los oyentes citó un programita (poco más de un cuarto de hora, en delicioso blanco y negro) de televisión de Jiménez del Oso, sobre la posibilidad de que la luna podía ser un satélite artificial. Este programa se emitió en dos días, pude ver el del primero:
http://www.megaupload.com/?d=W1MHTI8V
pero llevo tiempo buscando la segunda parte, y hasta ahora no la he encontrado. Jiménez del Oso habla de la teoría de dos científicos soviéticos (de los años 70) de que la Luna esté hueca. Dijo que los sismógrafos que habían dejado las sondas sobre la superfície, detectaron que cuando se estrella un objeto lo bastante pesado, toda la Luna vibra durante horas, como una campana.

Otro oyente habló de la cara oculta. A mí me interesaría ver un mapa de los alunizajes en la cara oculta, si los ha habido, tal como se pueden ver los de la cara visible:

(No están todos, faltan los Ranger IV y VI al IX)

16 10 2009
Apasergi

Símplement genial. Continueu, endavant!! Sento certa nostàlgia de poder escoltar programes d’aquesta temàtica en català!!

11 11 2009
Indibíl

Moltes gracies per aquesta genial pagina.Gracias Josep por los enlaces.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: