Què volen aquesta gent? – Intraterrestres

5 07 2009
.
.
  • Extracte: «… Fa anys que alguns buscadors tenen la hipòtesi d’una Terra buida. Els seguidors d’aquesta hipòtesi que afirma que el nostre planeta és una esfera buida habitada per vuit milions de gegants beatífics, basen la seva creença en una amalgama de mites antics i moderns. Les llegendes asiàtiques del regne subterrani d’Agartha han quedat reforçades amb una varietat de narracions de la Shangri-La polar, suposadament descoberta per l’almirall Richard E. Bird i els exploradors successius. Evidències recents per reafirmar aquestes narracions es volen veure en algunes fotografies fetes pels satèl•lits artificials americans S3, S7 i ATS1 que rebel•len un grandiós forat circular a la crosta terrestre, sota la capa de gel al Pol Nord… »
  • Convidats: Enric Marín, Joan Busquets
  • Data emissió: 30/08/1988, 24:00-02:00
  • Cintateca: Pau Tristany, Joaquim

.

Més informació…
.

CONVIDATS

Enric Marín

» Presentador a TV Sabadell del programa de temàtica esotèrica i paranormal Diàlegs amb un diable. (Font: QVAG, 1988)

.

Joan Busquets

» Testimoni OVNI i protagonista d’una experiència de contacte. (Font: QVAG, 1988)

.

FONTS DE REFERÈNCIA

ARTICLE

Títol: LOS TÚNELES DE AMERICA

Autor: Andreas Faber-Kaiser

Data de publicació: 1992

Font: Web AFK

ARTICLE

Títol: LA CRUZ DEL DIABLO

Autor: Andreas Faber-Kaiser

Data de publicació: 1992

Font: Web AFK

.


Accions

Informació

8 responses

7 07 2009
Josep

Otra vez he disfrutado con Andreas Faber Kaiser.

Leí hace años el librito que acompañaba el plano de Montserrat de Alpina, y no me fijé en lo del magnetismo de las cuevas de la parte alta de la montaña. Otro día os contaré una experiencia curiosa (de segunda mano) relacionada con una de sus cuevas, y que quizá tiene que ver con la desaparición del ermitaño.

Comentaban también algo del libro “En las Montañas de la Locura”; podeis leerlo en:
http://dreamers.com/logia/contenido/biblio/montana01.htm

Otros cuentos de Lovecraft suceden bajo tierra, como “La Ciudad sin Nombre”. Pero el que más se ambienta en el mundo intraterrestre es “El Túmulo” que podeis leer en:
http://labibliotecasigloxxi.blogspot.com/2009/06/el-tumulo-lovecraft-y-zealia.html

Para mi gusto, el libro más intraterrestre es “La Raza Futura” de Bulwer Lytton, que os podeis bajar de:

Feu clic per accedir a Bulwer%20Lytton%20Edward%20-%20La%20raza%20futura.pdf

Gracias por seguir rescatando la radio de Andreas Faber Kaiser

7 07 2009
Pau Tristany

Gracias Josep una vez más por tus magníficas aportaciones.

Siguiendo este especial recorrido literario por lo intraterrenal recomiendo también la lectura del siguiente post publicado por Débora Goldstern en su blog CRÓNICA SUBTERRÁNEA (seguramente uno de los mejor documentados sobre este tema):

» Nan Matol Subterráneo

NOTA: este artículo también se complementaría perfectamente con el programa publicado unos días atrás dedicado a los enigmas del Pacífico.

8 07 2009
Uri

Molt bo el programa!. Sobretot, l’història de Xavier C. Aquest cas em va impactar bastant i en alguna publicació he vist les fotos dels èssers…

Fa uns mesos, en un conegut programa de misteris de TV (suposo que no cal nombrar-lo) van fer una reconstrucció del cas, peró amb poca relació amb l’història original, donant mes èmfasi a la bruixería i menys en la casuística ufológica. Nomès com a curiositat poso un enllaç al vídeo, sense ànim de publicitat ni molt menys peró perqué quedi constància que aquest cas encara es recordat:

8 07 2009
Pau Tristany

Uri, gràcies una vegada més. És molt interessant aquest salt de més de vint anys que proposes entre el programa de ràdio i aquest de TV.

Per cert, si no vaig errat, en el programa de ràdio es comenta que el cas d’en Xavier C havia estat estudiat inicialment per Antoni Ribera. A veure si hi ha sort i algú pot donar alguna referència bibliogràfica al respecte, doncs suposo que en Ribera en deuria parlar en algun dels seus múltiples articles o llibres. Seria molt interessant localitzar les fonts originals d’informació així com les fotografies que es comenten…

10 07 2009
Uri

Les fotos es poden trobar al llibre de Josep Guijarro ” Guía de la Cataluña mágica” (ed. Martínez Roca, 1999), on en el capítol dedicat al Montseny parla bastant d’aquest cas.

5 12 2009
enlace
1 09 2010
Marcos

Hola

Como ya comenté hace un tiempo, la historia de los djinns de Vallgorguina es totalmente falsa. Hace unos meses conocí a la ex cuñada de Xavier C, y hablando de un dolmen que estaba cerca de donde estábamos, me comentó “si me sonaba la historia de un chico al que había abbducido unos intraterrestres en Vallgorguina…” Me comentó que el tal Xavier C era su ex cuñado y que se inventó la historia para dar la nota.

Un misterio menos.

Relacionado con el tema, os recomiendo que veais “HorizontesPerdidos”, que llevó al cine Frank Capra.

Saludos

29 11 2013
apasergi

Més informació sobre el cas de Xavier C. a l’article publicat al número 74 d'”El Ojo Critico” http://elojocritico.info/el-caso-xavier-clares-jerez-entre-jinas-intraterrestres-y-fraude/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: