Què volen aquesta gent? – OVNIS de fabricació humana

25 04 2009
.
.
  • Extracte: «… Encara que els objectes volants no identificats que han fet la seva aparició al llarg de la història, molt abans de la Segona Guerra Mundial, no poden tenir aquesta procedència, la de la fabricació com a arma secreta per l’home, pels científics i serveis d’intel·ligència d’una de les potències mundials, sí que cal tenir en compte la realitat d’aquests primers intents alemanys, ja que poden haver sigut el punt de partida perquè altres potències hagin realment continuat el desenvolupament d’aquest tipus d’armes que avui dia podrien confondre’s fàcilment amb objectes procedents de fora del nostre planeta… »
  • Convidats: Antoni Ribera
  • Data emissió: 24/08/1988, 24:00-02:00
  • Cintateca: quimi242, Pau Tristany

.


Accions

Informació

3 responses

25 04 2009
Pau Tristany

Emissió reduïda a causa del futbol que tracta sobre els diferents artefactes humans moderns que es podrien confondre amb OVNIs, especialment d’aquells construïts originalment pels nazis durant la Segona Guerra Mundial i el seu suposat reaprofitament per part de les potències vencedores…

26 04 2009
Cain

Moltes gràcies. Salut!

25 08 2010
Joan Agusti

Moltes incognites en el tinter. Qui potencia o alberga el SAMISDAT? Per què en Toronto? Que va passar en la Patagonia i que té a veure amb la pantalla de Friendship? hitler tenia una base a l’Antartida anomenada New Schewendsland. Era el contactisme de Siracusa un projecte d’aquests aparells terrícoles? Encara així he de reconèixer que els platets que s’han vist en els noranta eren triangulars i poden agafar velocitats que cap caça mai podrà atènyer. moltes preguntes. Com sempre qui pregunta també respon, però qui respon també pregunta. Salut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: