Sintonia Alfa – Els informes d’UMMO

2 02 2009
.
.
  • Extracte: «… El misteriós afer d’UMMO, que va començar l’any 1965, és lluny d’haver-se tancat. Al llarg de 27 anys s’han estat rebent informes d’UMMO. Des de rigorosos i desconcertants informes científics fins a cartes de to més aviat apocalíptic. Però mai no han enviat missatges de caràcter messiànic, no pretenen convertir-nos a cap religió còsmica. Es presenten com a homes de tipus racial nòrdic, que conviuen perfectament camuflats amb nosaltres des de la seva arribada a la Terra en tres naus lenticulars el 28 de març de 1950…»
  • Convidats: Antoni Ribera
  • Data emissió: 19/04/1992, 24:00-02:00
  • Cintateca: Miquel Rof / Carles Mateu
 

.


Accions

Informació

6 responses

2 02 2009
Pau Tristany

A destacar del programa l’emissió del fragment d’una gravació telefònica de la conversació amb un suposat ummita, efectuada per Rafael Farriols el 1969 a Madrid, en el transcurs d’una reunió de treball. També remarcar que es van rebre en directe un parell de trucades dels suposats ummites, causant aquest fet una gran emoció a l’Antoni Ribera.

18 05 2009
BBKong

Jo vaig sentir aquest programa en directe amb 15 anys, devia ser Setmana Santa, i el recordo com si fos avui… L’emoció viscuda durant tot el programa va ser genial. Tot i que la història d’UMMO no se sostingui per enlloc…prefereixo recordar aquell programa com una mena de Guerra dels Móns “a lo” Wells.
Sento molt la mort d’AFK.

22 02 2010
Josep Manel

http://www.ummo-ciencias.org/cartas.html

Per un lloc si que es soste: El temps. Ja porten 50 anys amb aixo.

Una de dos, o l’hi donem algun credit o començem a pensar en “generacions” de mentiders que es transfereixen els coneixements i la tasca de fer les cartes.

23 02 2010
Sisco

Amb les evidències actuals, tot sembla apuntar al frau. La qüestió és que sembla evident que es tracta de quelcom més que una formidable broma. A qui pot haver interessat fer creure als estudiosos del tema l’existència d’UMMO? Amb quin objectiu? Dit d’una altra manera, a qui pot fer beneficiar tot aquest affaire?

20 07 2010
Joan Agusti

Estic escoltant i regravant les cintes que tinc de Sintonia Alfa i aquesta apareix repetida en el podcast. La primera vegada que la vaig escoltar la veu, no vaig entendre res. Ara escolto en la primera intervenció que diu:”…estaremos por poco tiempo en Marte”, Casualitat el mateix any és destruït amb una gravació d’imatges el Fobos-2. La segona demostra com molta gent li interessa ficar-se en el tema UMMo per desqualificar-lo i crear dubtes. És un fragment que Joan D’arbó va passar en el 1995 sobre el suposat contacte de dos radioaficionats(amb clau Polaris i Delta amb un suposat marcià en Mallorca) apareix la mateixa veu i la gravació ampliada. Diu “estamos haciendo actos de buena voluntad”. Aquest fragment que el tinc enregistrat en cinta deia el mateix i parlava del caràcter extraterrestre de Leonardo Da vinci i A. Einstein.
Em sap greu afirmar-ho, perquè l’Antonio i l’Andreas em mereixen respecte, però tot va ser una trama de mentiders que escoltaven el programa i volien enganyar-nos.
Si us plau, si hi ha algú us tracta de parlar de conspiració o us dóna informació manipulada o tendenciosa, no l’escolteu(això és de Malby). A la fi, com deia Fulcanelli At veritas vincit.
Bona nit i mantingueu la veritat i llibertat que els mentiders i farsants no ens podran robar

10 12 2013
Ximo

Per mi, el millor tàndem de la ràdio. Fa gust sentir-los

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: