Què volen aquesta gent? – OVNIS estavellats

28 01 2009
.
.
  • Extracte: «… Una de les preguntes que indefectiblement salta a la palestra en qualsevol col•loqui sobre la problemàtica extraterrestre és la de si els Estats Units realment tenen en el seu poder restes d’OVNIS accidentats i els cadàvers dels seus tripulants. Per contestar aquesta pregunta ens hem de referir a Leonard Stringfield, director d’una organització formada exclusivament per científics i enginyers, la Mutual Ufo Network, MUFON. Durant la Segona Guerra Mundial, Stringfield formava part del servei secret nord-americà a les Forces Aèries. El 1950 quan pilotava un avió al cel del Japó, diu que va estar apunt de topar amb tres OVNIS. Després va col•laborar activament en la tasca d’investigació ufològica del professor Edward Condon, coneguda per Informe Condon, i més tard va arribar a ser col•laborador del professor Allen Hynek, màxima autoritat mundial en el camp de la investigació ufològica. Stringfield afirma que té notícies almenys de disset casos d’OVNIS caiguts sobre el territori dels Estats Units entre 1948 i 1954, i que els hangars de la Base Aèria de Wright-Patterson es guarden les restes d’almenys dos OVNIS accidentats…»
  • Convidats: Leandre Avellaneda
  • Data emissió: 18/08/1988, 24:00-01:30
  • Cintateca: Pau Tristany

.


Accions

Informació

3 responses

28 01 2009
Pau Tristany

Al llarg del programa es tracta de la suposada recuperació de restes de naus i tripulants per part dels exèrcits, de l’explosió a Tunguska el 1908, del cas del nen Còsmic, de Roswell i del comitè secret Majestic 12, etc.

28 01 2009
Cain

Moltes gràcies.
Salut!

2 06 2012
Leandre Avellaneda

Acabo de veure aixó, i m’ha fet il.lusió doncs, soc el convidat i molt bon amic d’en Andreas faber Kaiser que en Pau decansi.

Per cert, el nom del convidat, que soc jo, és Leandre Avellaneda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: