Què volen aquesta gent? – Les abduccions

3 01 2009
.
.
  • Extracte: «… Als Estats Units, el grup VISIT ha estudiat a fons aquest aspecte particularíssim de les abduccions dins del fenomen OVNI. Dos dels principals membres d’aquest grup, l’enginyer de la NASA John Schuessler i l’exobiòleg Dr. Richard Niemtzow, un any desprès de començar els treballs del grup, van informar sobre les primeres conclusions extretes dels cent trenta casos d’abduccions que fins aquest moment havien estudiat. El retrat robot del tipus d’humanoide que apareix més sovint associat a les abduccions resulta sorprenent a causa de la coincidència de les descripcions ofertes per molts abduïts, de molt diferents extraccions socioculturals i habitants de diversos punts del planeta. D’acord amb els investigadors de VISIT, aquests éssers fan aproximadament un metre vint d’estatura, son calbs i tenen un cap més gros que el d’un ésser humà normal, desproporcionat per tant amb la seva petita estatura. Els seus braços son igualment més llargs del normal, la seva pell grisa-verdosa i el seu semblant no reflecteix cap mena d’emoció… »
  • Convidats: Antoni Ribera, Próspera Muñoz
  • Data emissió: 17/08/1988, 24:00-01:30
  • Cintateca: Pau Tristany

.


Accions

Informació

3 responses

3 01 2009
Pau Tristany

Programa que analitza el tema de les abduccions o suposats segrestaments per part d’éssers extraterrestres. Remarcar les explicacions d’Antoni Ribera al respecte i la dramatització radiofònica d’un cas real d’abducció. Amb la participació de la coneguda abduïda espanyola Próspera Muñoz.

5 01 2009
Cain

Moltes gràcies i Bon any!!!
Salut!

18 01 2009
jose

Absolutamentye IMPRESCINDIBLE!!!!!!!! El mejor trabajo hecho sobre el tema y rabiosamente actual 21 años después. AFK el mejor con una distancia sideral!!!
Ojalá podamos conseguir QVAG completo de aquel mes estival de 1988!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: