Què volen aquesta gent? – Controladors aeris

21 12 2008
.
.
  • Extracte: «… En relació amb aquest aspecte del problema OVNI, si bé en un context més global del fenomen, cal assenyalar que en el primer semestre de l’any 1980, el Comandament de la Defensa Aèria Nord-americana Conjunta dels Estats Units i el Canadà, va estar assajant al seu Centre d’Operacions de Combat, situat a l’interior de Cheyenne Mountain a Colorado, nous equipaments d’ordinadors que per primera vegada permetran discernir instantàniament l’identitat de qualsevol objecte que procedent de l’espai s’acosti al planeta. Els ordinadors faciliten en molt pocs minuts i en onze monitors diferents, la posició i l’òrbita exacta de qualsevol objecte de fabricació humana que estigui orbitant al voltant de la Terra. Quan aquesta informació no és processable és que l’objecte no és de fabricació humana. Això indica que la Defensa Nord-americana preveu la possibilitat que objectes tecnològics no fabricats pel ser humà arribin al nostre planeta. La seva detecció està prevista…»
  • Convidats: Joan Plana, J. J. Benítez (tel.)
  • Data emissió: 16/08/1988, 24:00-01:30
  • Cintateca: Pau Tristany

.


Accions

Informació

5 responses

21 12 2008
Pau Tristany

Programa que tracta sobre la detecció d’ovnis en les pantalles de ràdar. Destacar l’abundant casuística aportada per Joan Plana, l’entrevista telefònica a J. J. Benítez i l’emissió d’un llarg fragment de la cinta de control del cas Manises.

21 12 2008
Cain

Moltíssimes gràcies!!!
Salut!

26 12 2008
heterodoxo relapso

Muchísimas gracias por abrir este excelente blog dedicado al gran Andreas Faber-Kaiser.

No sé si le pasará a más personas pero, a la hora de bajar los archivos, éstos suelen cortarse en medio de la descarga. ¿Habría otra opción de compartir los audios, como la mula o subirlos a un servidor tipo Megaupload o Rapidshare?

27 12 2008
Pau Tristany

Hola Heterodoxo Relapso. Te agradezco mucho tu comentario.

Para la descarga de programas, recomiendo el uso de un gestor de descargas distinto al del navegador. Personalmente recomiendo el uso del Orbit Downloader. Es gratuito y está traducido a varios idiomas, incluido el castellano y el català.

18 08 2010
Joan Agusti

els controladors aeris volien fer una vaga aquest estiu perquè no volen veure OVNIS en el radar. Estan de baixa estressats . Interessant el document de manisses. Séque Juanjo tenia una gravació que parlaven les llums de Manisses però mai l’he isentida. Els militars tenen molta informació però mai la donaran. Com sempre em pregunta Qui mou els fils i quanta informació no la sabren mai o la sabren tard o manipulada. El millor sempre serà el que deia l’Andreas: Mirar el cel i pensar el que ells pensaran de nosaltres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: