Què volen aquesta gent? – Encontres propers

25 11 2008
.
.
  • Extracte: «… Els ufòlegs o investigadors del fenomen OVNI fan servir la classificació que va proposar el desaparegut Dr. J. Allen Hynek, que durant més de vint anys va ser consultor de la qüestió OVNI per a les Forces Aèries Nord-americanes. Hynek proposava que les visions d’OVNI es poden classificar en quatre tipus. El primer era el de les visions d’un disc diürn o d’una llum nocturna, segons les circumstàncies en que es feia l’observació. Després venen els tres tipus d’encontres pròxims. Els encontres pròxims del tipus 1 son aquells en que l’OVNI és veu a l’aire, a uns cent metres de distància del testimoni. Els encontres pròxims del tipus 2 son aquells en que l’OVNI exerceix una acció física sobre l’entorn o els testimonis, com ara empremtes a terra, paralització, etc. I els encontres pròxims del tipus 3, finalment, son aquells en que al costat de l’objecte desconegut, parat a terra, apareixen ja uns ocupants. Si ve l’encontre amb humanoides pot anar acompanyat o no d’un OVNI parat a terra, al costat mateix o a la vora, l’encontre amb un humanoide aïllat pressuposa l’existència més o menys pròxima del vehicle desconegut…»
  • Convidats: Jaume Amer, Lluís Bru
  • Data emissió: 15/08/1988, 24:00-01:30
  • Cintateca: Pau Tristany

.


Accions

Informació

3 responses

25 11 2008
Pau Tristany

Programa dedicat al tema dels contactes i abduccions. Es parla sobre els orígens de les trobades els dies 11 a Montserrat i d’en Lluís Josep Grífol. En el transcurs del programa es passa un fragment d’una entrevista amb el contactat Sixto Paz. En Lluís Bru comenta les seves experiències personals de contacte. Es parla també de possibles projeccions hologràfiques, entre molts altres temes.

25 11 2008
Cain

Hola, moltes gràcies per la nova aportació.
Salut!

17 08 2010
Joan Agusti

Cada vegada més veig que el fenomen contactisme no és més que algú que vol que sapiguem d’ells i ho difonguem. Ara que es parla d’hibrids i de clònics en el nostre planeta , sospito que hi ha molta gent que ja és a la terra. Moltes organitzacions s’han lucrat amb aquests assumptes. El fenomen de clariaudiència, la visió de llum anormals o d’ombres a casa o els somnis amb naus pot ser una al·lucinació o pot ser una capacitat del nostre inconscient. Em pregunto perquè a alguns els ocorre més quan interioritzen aquest temàtiques i programes i altres no els passa res. Jo crec que a Catalunya es donen prop de muntanyes. Algun dia s’haurà de preguntar que ocorre en les costes del Garraf, Vendrell o Collserola. En Grifol és divertit, però ja sembla demodé. Espero que d’aqui a deu anys hi ha gent més assenyada i no doni opinions, sinó certeses.
salut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: