Sintonia Alfa – La SIDA, arma de baixa intensitat?

23 10 2008
.
.
  • Extracte: «… A Israel i a França s’estan investigant amb força èxit solucions reals al conjunt de malalties de la SIDA i el càncer, però raons polítiques no permeten de moment que aquestes solucions es comercialitzin i es canalitzin cap al coneixement públic i cap a la curació efectiva dels malalts. A la pregunta de per què no es feien públiques determinades troballes científiques, un investigador francès va respondre: “A mi em paguen per buscar, no pas per trobar.“…»
  • Convidats: Víctor Girauta, Joaquim Mititieri
  • Data emissió: 01/04/1990, 24:00-02:00
  • Cintateca: Joaquim

.

Més informació…

.

CONVIDATS
.

Víctor Girauta (†)

» Advocat; president del Comitè d’Indagació de la Comissió d’Investigació de Violacions dels Drets Humans als Estats Units. (Font: SA, 1990)

.

Joaquim Mititieri

» President de C.O.B.R.A. a Catalunya. (Font: SA, 1990)

.

FONTS DE REFERÈNCIA

ARTICLE

Títol: BORRÓN Y CUENTA NUEVA

Autor: Andreas Faber-Kaiser

Data de publicació: 1993

Font: Web AFK

INFORME

Títol: THE GLOBAL 2000 REPORT TO THE PRESIDENT

Autor: Gerald O. Barney

Data de publicació: 1980

Font: Our Task

.


Accions

Informació

11 responses

23 10 2008
Pau Tristany

Un dels programes imprescindibles de Sintonia Alfa que tracta sobre la possibilitat de que el virus de la SIDA hagi pogut ser creat en laboratori per ser utilitzat en un context de guerra de baixa intensitat. També és parla de l’existència de fàrmacs i teràpies alternatives pel tractament de la SIDA, des del fàrmac AL721 israelià fins a les teràpies biomèdiques del matrimoni Beljanski.

24 10 2008
Cain

Moltes gràcies!!!!

26 05 2009
aitor

crec que el andreas va esposar en el seu editorial de “borron y cuenta nueva” a pesar d´haver passats alguns anys,te molta vigencia a dia d´avui per desgracia, i si no el temps al temps,allò de la grip -a ,i com això es solament una prova per estudiar-nos per quan es proposen fer-lo de veritat……si algú te qualsevol altre dada, sisiplau exposeula sense cap por..perque estic segur que si no fein alguna cosa, el futur serà molt dolent per tots

27 05 2009
Pau Tristany

Suposo que l’arrel del que planteges es troba en si hauríem de considerar la Grip-A com un assaig d’un conflicte de baixa intensitat. Jo no en tinc la resposta, però com a mínim la seva aparició beneficia els interessos de la indústria farmacèutica alhora que de ben segur en prenen bona nota els diferents serveis d’intel•ligència.

Gràcies per la recomanació de l’article de l’Andreas. Passo a enllaçar-lo, doncs es complementa perfectament amb el tema del programa.

2 09 2009
Pau Tristany

Una pista important sobre el tema de la grip A podria ser la següent notícia que ha saltat avui en la majoria de mitjans de comunicació:
 
«El president del Consell General de Col·legis de Metges, Juan José Rodríguez Sendín, ha denunciat, en relació amb la rellevància que se li està donant a la grip nova, que “les epidèmies de por sempre es creen amb algun interès”, econòmic o polític. Segons Rodríguez Sendín, Espanya es troba immersa en una “epidèmia de por” provocada per una “malaltia fantasma” que s’està combatent mitjançant “respostes exagerades”.» (Font: 3cat24.cat)

26 08 2009
aitor

hola pau,estic pensat si aixo de la grip-a,no sira per quitar gent de enmig,pero qui pagara els impostos,las pensions,com sobreviuran els estats si no ni ha persones que treballin?,i despres que..perque si ni ha una extincio global…nomes tindren que esperar alguns segles per volver tenir el mateix “problema” es a dir que el planeta se torni a omplir de gent …a no ser que colonizen planetes fora del nostre sistema solar.. i allo tardara una “mica” de temps,no lo entec a veure si algu te una explicacio per tot aixo, perque l’article de andreas parlava de dos mil millons de persones….de mes.

27 08 2009
Pau Tristany

Hola Aitor. Estic d’acord amb els dubtes que planteges. M’agradaria fer una reflexió més al respecte. Em costa molt creure en la teoria de la conspiració segons la qual actualment s’està eliminant o incapacitant massivament a la població mundial, inclosa a la població del mal anomenat primer món. Crec que algunes de les teories de la conspiració com ara aquesta serveixen més aviat per desviar l’atenció del públic respecte a dades i informacions altament sensibles que son contaminades ex profeso amb informacions falsejades o tendencioses. De manera que s’assenyali per exemple a organitzacions secretes (?) com a responsables de part dels nostres problemes en comptes de als nostres governants. Amb això no descarto però l’existència de grups de pressió i de poder en l’ombra que actuïn sobre els nostres governants per tal de protegir i dirigir els seus interessos, és evident que hi son. Una pista de que algunes teories de la conspiració poden obeir determinats interessos és tant en quant son catastrofistes i redemptores alhora. Una població atemorida sempre és més fàcilment condicionable i manipulable, ja sigui des de dins per consolidar el poder establert o des de fora per forçar un canvi en el mateix…

1 09 2009
Pau Tristany

Per cert en quant a la grip nova, a veure que n’opineu del següent reportatge anomenat Swine Flu 1976 & Propaganda del “60 Minuts” nord-americà, suposadament emès el 04/11/1979 per la cadena CBS i presentat pel periodista Mike Wallace.
 

28 08 2009
1 09 2009
Pau Tristany

De entrada, muy interesante el documental que propones: SIDA, la duda, en el que algunos científicos de prestigio exponen sus conclusiones en base a sus propias investigaciones y que les ha llevado a disentir de la versión oficial ampliamente aceptada por la comunidad científica. Por ejemplo, se plantea la posibilidad de que el VIH no sea el actor principal y/o el causante único del SIDA, así como se denuncia la baja fiabilidad de los métodos empleados para la detección de la enfermedad. Algunos de los científicos entrevistados son: Peter Duesberg (químico y vírologo), Luc Montagnier (médico y virólogo, Nobel de Medicina de 2008), y Kary Mullis (bioquímico, Nobel de Química de 1993), entre otros.
 

3 09 2009
Marta

Passo l’enllaç d’un article relacionat amb el que exposa aquest video, és de la revista DSalud (que fa temps que llegeixo i aporta informació contrastada sobre els temes relacionats amb la salut) que es va publicar la primavera del 2006:
 
» ¿POR QUÉ ABANDONÉ LA TEORÍA DEL VIH COMO CAUSA DEL SIDA?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: