Què volen aquesta gent? – OVNIs en el mar

7 10 2008
.
.
  • Extracte: «… Els OVNIs no només evolucionen dins de la nostra atmosfera i fora d’ella, com han fet evidents en dies anteriors en el nostre programa els testimonis dels astronautes i dels astrònoms, sinó que també sembla que es mouen amb la mateixa facilitat dins el mar. De fet, molts investigadors creuen que precisament sota el mar és on poden tenir les bases, amagades a la curiositat de l’home terrestre. La història no és nova, els antics textos sànscrits ja ens parlen d’aquestes naus dels déus que poden moure’s sota l’aigua. Textos antics xinesos també parlen de visions de naus que sortien del mar i s’enlairaven fent una gran claror…»
  • Convidats: Josep Guijarro
  • Data emissió: 08/08/1988, 24:00-01:30
  • Cintateca: Pau Tristany

.


Accions

Informació

5 responses

7 10 2008
Pau Tristany

Programa que tracta sobre la presència d’OVNIs en el mar, també coneguts com a OSNIs. Inclou una entrevista amb el campió mundial de pesca submarina Josep Amengual en la que relata la seva experiència viscuda en relació a uns misteriosos sons que es van poder escoltar durant un temporada sota el mar davant les costes de Mallorca. També inclou una entrevista amb el periodista eivissenc Nito Verdera qui aporta casuística sobre aquest tema. Abans d’acabar el programa, en la secció de relats d’OVNIs en l’antiguitat, es repassen observacions recollides per la literatura clàssica de la conca del Mediterrani.

8 10 2008
Cain

Moltisimes gràcies, un cop més, per aquests meravellosos programes.
Salutacions.

21 09 2010
laclaveoculta

Sobre los sonidos metálicos que se oyen en Mallorca, hace un par de años leí un artículo donde planteaban que fuese el sonido que emite cierto tipo de ballenas.

25 05 2011
Mateo Menéndez Castillo

Hola!
Soy un seguidor del fenómeno OVNI, estos apuntes que han llegado a mi y de lo poco que he podido entender, qué probabilidades existen de poder traducirlos al español, ya que de lo poco que pude entender los he encontrado muy interesantes aunque inconclusos por mi poco entender acerca de ese idioma.
muy agradecido.
mat

4 07 2011
carlos

hola me llamo carlos vivo en motpelier (francia. con mucho gusto te paso la traduccion escrita del programa.carloscata@hotmail.fr

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: