Què volen aquesta gent? – Els triangles de la mort

27 09 2008
.
.
  • Extracte: «… El cinc de desembre de 1945, un grup de cinc avions que formaven una esquadrilla d’Avengers TBM de la Marina dels Estats Units i que volaven en missió des de la Base Aeronaval de Fort Lauderdale, a més del Martin Mariner que va sortir a rescatar-los, van desaparèixer i van ser objecte d’una de les operacions de recerca marítimo-terrestre més intenses de la història. Tot i així, mai es va poder localitzar cap bot salvavides o taca d’oli o restes de naufragi. D’altres avions, inclós algun de passatgers van desaparèixer mentre rebien instruccions per aterrar. Tal com s’ha assenyalat en els sumaris de la Junta d’Insvestigació Naval sembla que se n’haguessin anat volant per un forat obert al cel. Vaixells gran i petits s’han perdut sense deixar rastre, com si ells i les seves tripulacions haguessin estat arrossegats cap una altra dimensió…»
  • Convidats: Antoni Ribera
  • Data emissió: 05/08/1988, 24:00-01:30
  • Cintateca: Pau Tristany

.

Més informació…
.

CONVIDATS

Antoni Ribera (†)

.


Accions

Informació

4 responses

27 09 2008
Pau Tristany

Programa que tracta les desaparicions misterioses de vaixells i avions en punts molt concrets del nostre planeta. Es repassen una sèrie de casos ocorreguts en l’anomenat Triangle de les Bermudes, així com de la casuística espanyola existent. També s’analitzen les possibles teories i explicacions més racionals sobre el fenomen de les desaparicions (sensacionalisme periodístic, pirateria, pertorbacions geomagnètiques, pertorbacions climàtiques, etc.), però també es comenten d’altres possibilitats més suggerents (estranyes boires, OVNIs, etc.). Abans d’acabar el programa, en la secció de relats d’OVNIs en l’antiguitat, es repassen observacions recollides per la literatura clàssica xinesa.

7 08 2010
iU

Bones,
Arribo tardet.. pero sembla que aquests dies hi ha pluja d’estels i aprofitant les darreres nits al Pirineu, he estat amb la meva filla mirant el cel 😉
M’he baixat el programa… el poso en marxa, ens llegim en un moment.
Salut!

7 08 2010
iU

Un document molt revelador, un tet-a-tet entre en Andreas i en Antoni sobre un tema del que sembla no se’n parli gaire darrerament… i després d’escoltar les teories que fa 20 anys desgranaven a la FM, després d’haver vist les formes que poden generar les ones mecàniques del so i després d’haver especulat amb l’idea que hi ha un so, una vibració per a cada cosa a l’Univers.. noms queda pensar que la idea presentada per en Antoni Ribera en relació als vòrtex geomagnètics te molt de fonament.

Bona nit dorments!

23 01 2017
Antoni

Una gran il.lució poder tornar escoltar QVAG. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: