Què volen aquesta gent? – Secret militar

20 09 2008
.
.
  • Extracte: «… El Dr. Allen Hynek, astrofísic i director de la International UFO Reporter, va escollir alguns dels seus millors col·laboradors perquè investiguessin sobre el secret oficial en la informació ufològica. Aquestes son algunes conclusions: fins fa poc temps no es tenia la certesa sobre si el govern nord-americà amagava de fet informacions sobre objectes voladors no identificats, malgrat les reiterades denúncies dels ufòlegs en aquest sentit; segons ells, per exemple, l’Informe Especial nº 14 de la Força Aèria Nord-americana recull casos en que es van veure OVNIs i adjunta proves fotogràfiques i testimonials; mentrestant el govern afirma que les investigacions realitzades posteriorment han provat que els fenòmens que constaven en aquest informe no tenien res a veure amb els OVNIs, però no aclareix quines investigacions van ser aquestes, qui les va realitzar, com van ser fetes, ni on, ni per què…»
  • Convidats: Joan Plana
  • Data emissió: 04/08/1988, 24:00-01:30
  • Cintateca: Pau Tristany

.
Més informació…
.

CONVIDATS

Joan Plana

» Directiu del Centre d’Estudis Interplanetaris (CEI); estudiós de les vinculacions entre el fenomen OVNI i l’aparell militar; s’ha especialitzat des del 1981 en les estructures governamentals i militars en l’Estat Espanyol; col•laborador habitual de revistes especialitzades tan espanyoles, com franceses i angleses. (Font: QVAG, 1988)

.


Accions

Informació

16 responses

20 09 2008
Pau Tristany

Programa que tracta sobre el tema OVNI i el secret militar. Es dóna informació sobre la implicació de la CIA en aquest tema i el motiu pel qual es considera que afecta a la seguretat nacional dels Estats Units. També s’explica quins organismes de diferents països del món, inclòs Espanya, es dediquen a estudiar oficialment el fenomen OVNI. Es fa esment de com han aconseguit els investigadors espanyols informes oficials. Alhora es comenta l’aprofitament que fan del fenomen els militars; el perill que pot suposar la confusió d’una detecció OVNI per un atac enemic; l’alarma social que pot produir donar a conèixer el fenomen a la població civil; i el fet del no reconeixement dels militars de l’invasió del seu espai aeri per part d’objectes d’origen desconegut sense poder fer-hi res. Abans d’acabar el programa, en la secció de relats d’OVNIs en l’antiguitat, es repassen texts antics relatius a intervencions intel·ligents no humanes amb motiu del naixement i mort de Jesús.

5 08 2010
Pau Tristany

Comencem avui amb aquesta proposta estiuenca d’escoltar 22 anys després els QVAG.

El programa romandrà en la pàgina principal fins demà a la nit. Aquest és el 4art programa que es va emetre d’aquest cicle però el primer que disposem complet (us adonareu que el que no hi ha son les sintonies ni les trucades dels oients).

Gaudiu de l’experiència!!!

5 08 2010
Pau Tristany

Si algú vol respondre a algun comentari dels que prèviament s’hagin deixat aquí, sota mateix del comentari hi ha l’opció ‘Repon’. Si vols deixar un nou comentari o obrir un nou fil només cal anar a ‘Deixa un comentari’…

5 08 2010
Sisco

Hi ha algú més per aquí? Algú sap que se n’ha fet de’n Joan Plana?

6 08 2010
Pau Tristany

Aquí estem. Per cert, quan tingui un moment, queda pendent afegir aquí la bibliografia de l’Andreas sobre aquest tema…

6 08 2010
Diego

Hola a todos:
Noche mágica sin duda, acabo de conectar para escuchar el programa y en la tv, en la primera cadena, tengo una de las peliculas que más me han gustado contact, que curiosamente ha comenzado poco después de las 12. Escuchar Que volen aquesta gent, ver sin sonido claro está contact en el televisor y espiar el cielo nocturno de verano “por lo que pueda pasar”, es realmente una experiencia muy emocionante.

6 08 2010
Pau Tristany

Menuda coincidencia lo de Contact. Suerte con tu particular “alerta OVNI”. Avísanos si ves algo!!!

6 08 2010
iU

Bona nit.. no sé si és massa tard per entrar en directe a la “reunió”. Per aqui estic, tot i que no puc massa estona ni tampoc baixar-me el podcast… no tinc tarifa plana al movil 3G i encara no sé ben bé que em cobra Timufònica per MB que em baixo…

6 08 2010
Pau Tristany

Mirant al cel potser també?

6 08 2010
David

Bona nit a tothom. Voleu dir que no tenim algú a dins de Televisió espanyola?
Contact a les 0:00 en punt. No és casual això..

6 08 2010
Sisco

Com diria en JJ Benítez: “causalidades” 🙂

6 08 2010
iU

Jejeeje… nop… cercant que costa baixar-se una mega via mobil connectat al PC amb Movistar… pero em sembla que plego per avui, només tinc aquesta setmana de vakes; la que ve tornarà a ser tot com sempre: xafugó i feina..

6 08 2010
Pau Tristany

Programa curt en temps (degut a la restauració i que ademés no incorpora els últims 30′ que es dedicaven a temes més aviat d’esoterisme), però molt condensat. L’experiència online, si us sembla bé, la podem limitar fins les 2:00.

De totes maneres hi ha tot el dia de demà per acabar de participar o escoltar el programa “offline”.

Merci per ser els primers en participar d’aquesta experiència. I fins demà al punt de mitjanit, amb Antoni Ribera i els seus “Triangles de la Mort”…

6 08 2010
Sisco

Cercant per internet he trobat aquest programa de TV, presentat per Javier Sierra, en que justament tracta sobre aquest tema i que podria complementar amb informacions actuals el que aquí em pogut escoltar:

6 08 2010
Sisco

Jo també plego avui. Però m’he quedat amb les ganes de que algú expliqui alguna experiència personal en relació als ovnis i els militars. A veure si algú que l’hagi tingut i que es passi per aquí, ni que sigui mes andavant, s’anima a fer-ho. Fins demà

21 01 2017
Antoni

Felicitar a els responsables de la web. Una gran il.lució poder tornar a escoltar el programa QVAG. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: